Mislim, da se ocjenjuju slikanice, onda mozda i bi.
Nego, da li se varam ili je ken2 procitao veoma malo kiosk izdanja?
ne varaš se nažalost istina je da nisam niti jednog pročitao prošle godine ovi za koje sam glasao su oni koje sam kupio, a čitao sam ih prije kupio sam još nešto zagora, ali ih nisam čitao, pa nisam ni uvrstio u glasanje rijetki kiosk stripovi koje sam redovito čitao zadnjih nekoliko godina su julie, ali njih, eto, nije bilo u 2018. godini nije valjda da je darkwood odustao od nje?
if you tolerate this, then your children will be next
1. Ken Parker SA 1: Duga Puška - Mine Town - Prava gospoda (10 bodova) 2. PSDZ SA 38: Kraj puta - Intervju (9 bodova) 3. Dampyr VČKI 3: Parisko podzemlje - Paklena kolona - Doktor Sinderela (8 bodova) 4. M.No VČZS 4: Kapetan Osveta - Bes Apača (7 bodova) 5. Dampyr SASP 1: Dracula park (6 bodova) 6. DampyrP mx 1: Gospodar osa - Tajna čarobne šume - Sjene u džungli (5 bodova) 7. Tex SAK 1: Osveta braće King (4 bodova) 8. Tex VČZS 1: Ranč slobode - Teror u šumi (3 bodova) 9. Tex VČ 61: Prljavi novac (2 bodova) 10. ALBUM RIZBO ČK 4: Golim rukama (1 bodova)
STRIP ALBUMI
1. Conan DRKW 0: Rođen na bojnom polju (10 bodova) 2. ALBUM KOLORKA 103: Stern (9 bodova) 3. ALBUM KOLORKA 105: Čovjek koji nije volio vatreno oružje (8 bodova) 4. Kokvistador PPress 1: Prvi tom (7 bodova) 5. ALBUM PPress 3: Učitelj mačevanja (6 bodova) 6. ALBUM SERP SC 6: Bela Indijanka (5 bodova) 7. ALBUM Lokomotiva 5: Istinita priča o Muhamedu Al-Goraniju (4 bodova) 8. Džeremaja ČK 6: Crvena linija - Tri motora... ili četiri... - Ave, Cezare (3 bodova) 9. PR FB 3: Propovjednik: knjiga treća (2 bodova) 10. 100B FB 5: 100 metaka: knjiga peta (1 bodova)
1. Komesar Rikardi 1 2. Merkuro Loi 2... Dalje se ne secam..ima Texa, Mister Noa, Zagora...znam da sam greskom prevideo Dixa
Strip albumi:
1. Stare prdonje KOLORKA 110: Stare prdonje 2. Universal War One KOLORKA 109: Universal War One 3. Tyler Cross KOLORKA 4. Asteriks CARK 2: Asteriks gladijator - Asteriks i put oko Galije - Asteriks i Kleopatra 5. Strip Album KOLORKA 121: Ja, Francois Villon...
Tvoj registracioni broj, koji mozes da vidis u SR boxu, posaljes Markosu na PM.
Vidiš da ima puno zbunjenih, možda da im samo malo pobliže objasniš proces, da ne bude zabune. Ja bih im objasnio (već sam poslao Markosu), ali sam na mobitelu sad pa mi malo štekaju print screenovi.