Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21118 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/02/2019 : 17:14:36
|
ovaj strip bi mi bio super da sam klinac - ovako je dobar za prekraćivanje dosade.
gorza i koči pomažu metreveliću da spase ćerku,ali i skine staro porodično prokletstvo sa nje
zadnji ferijev crtež,koji su nastavili sedioli i verni,i moram reći,ovako obojeni i nisu toliko iritantni.
2.5/5 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 12/02/2019 : 17:16:47
|
quote: Originally posted by velka031
Kad je deda umjesto apotekara postao ljekarnik... Nije to više to...
Upravo tako, ali zato je tu Veseli Četvrtak! |
|
|
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 21/12/2022 : 21:15:16
|
quote: Originally posted by ReemCP
Ne znam jeste li primjetili gresku u dijalozima, jedan kolega iz Zg-a me upozorio na to, upravo u Ludens primjerku:
quote: Znači na str.50 se kaže da je Ivana iz Zg preselila u Ka kad je ostala bez oba roditelja. A ona na str.54 piše da je Ivana, kad je ostala bez oba roditelja, preselila u Zg kako bi pobjegla od glasina....
U primjerku Veselog pise "iz", izgleda da je kod njih dobro.
Procitao veceras. Trazio topik, procitam i slazem se ovdje da je Ivana pobjegla "iz" Zagreba ne ka njemu. To me zbunilo jer znam da je zbrisala iz Zabrega u Karlovac gdje je lijecila tifusare.
Btw bas ugodno iznenadjenje da se spominju imena mog rodnog grada i drugih zemljopisnih pojmova poput Karlovca, Kupe i visibaba iz Hr. 😁
Bio onaj trenutak kad Gogy😁 prica kad se vratio sa Kavkaza, u slici je prikazan gornji grad, dio Zagreba otkuda se vide tornjevi katedrale i zvonik crkve sv.Marka, pa palo mi na pamet koliko su scenaristi bili blizu sa tematikom iz knjige "gricka vjestica". Znam samo jedno prezime Dragovic, a to je prezime zene od tenisaca Gorana Ivanisevica. I Doris. Pitanje. Zasto kolega spominje da ime Goran nije bilo ucestalo sredinom 19-og stoljeca u tim monarhijskim krajevima, jesu nosili germanizirana ili sto vec?
Btw prica solidna, moglo je bolje, kolor ugodan ocima i receptorima u kranijalnim polutkama, Ferrijev zadnji rad, posveta na kraju unosi sjetu. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 21/12/2022 21:17:54 |
|
|
Topic |
|
|
|