forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 10 tragova uveza
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2019 : 14:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Nema do striparnice ili direktno u nakladnika. Ako vam je vazan uredan primjerak. Ako i ne bas, onda romantika odlaska na kiosk i strip za 'na more', za kracenje voznje autobusom ili pak, za dugotrajne velike nuzde...

Moja kolekcija u kojoj nema više ništa sa kioska je u cjelosti očuvana od za 5- i 5, možda poneki 4.5 što je meni ok.
Pa sam se nekako nadao da će i Ken biti takav. Ono, odem u kiosk, kupim glancera i super, normalna stvar. No, očigledno da to tako kod nas ne ide pa ćemo se prilagoditi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 24/02/2019 14:57:30
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/02/2019 : 15:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Samo bi iskoristio priliku i rekao da za mene nesto sto je u uporabi ne moze biti nazivano glancerom. A strip koji se koristi i cita, zasigurno je u uporabi. Zato ja ne koristim termin 'glancer'. Pogotovo za stara izdanja. Imam gomilu kiosk izdanja i svi su 5. Nekad sam i ja 's gustom' obilazio trafike i kupovao stripove, jer im je tamo i mjesto bilo. Ali kako su sve vise i vise bili ostecivani, a poznajem masu ljudi bliskih stripu i strip izdavastvu, jednostavno sam iskoristio priliku da za svoj novac uzimam ocuvane stripove. Krajnje jednostavno romantici unatoc.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 24/02/2019 : 16:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kako god, važno je da kupujemo jer samo tako možemo se nadati i novim izdanjima i opstanku jeftinih stripova općenito.
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 24/02/2019 : 20:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
s papira prebaćeno na krpe:
Levis 501 cijena je ista: 699 kuna u HR, a na nogavicama skoro sve imaju one rupetine ... pa sad ti nađi neke koje nemaju rupetine, nemoguća misija

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/02/2019 : 21:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boddhisatva

Levis 501 cijena je ista: 699 kuna u HR, a na nogavicama skoro sve imaju one rupetine ... pa sad ti nađi neke koje nemaju rupetine, nemoguća misija

Baš sam nedavno išao kupiti jedne. I vidim baš to. Sve neki "moderni poderani" modeli. Pitam, imate li vi neke najklasičnije, nadajući se onakvima kakve sam nosio prije 25 godina. Nisu imali baš ništa što mi se svidjelo. Jebiga, ne pratim modu pa sam izašao sa svojih 750 kn. još u džepu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/02/2019 : 21:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Samo bi iskoristio priliku i rekao da za mene nesto sto je u uporabi ne moze biti nazivano glancerom. A strip koji se koristi i cita, zasigurno je u uporabi.

A što ako se čita u posebnim uvjetima - u praznoj kadi, s medicinskim rukavicama i pod kutem listanja stranica ne većim od 30°!?
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 24/02/2019 : 22:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Baš sam nedavno išao kupiti jedne. I vidim baš to. Sve neki "moderni poderani" modeli. Pitam, imate li vi neke najklasičnije, nadajući se onakvima kakve sam nosio prije 25 godina. Nisu imali baš ništa što mi se svidjelo. Jebiga, ne pratim modu pa sam izašao sa svojih 750 kn. još u džepu.
Pa ja sam našao. Bez rupa u nogavicama. Al je zato bila jedna kod jajaca. I od njih sam odustao, i za mene samoga toliko ventilacije i previše ...

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 24/02/2019 : 23:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Samo bi iskoristio priliku i rekao da za mene nesto sto je u uporabi ne moze biti nazivano glancerom. A strip koji se koristi i cita, zasigurno je u uporabi.

A što ako se čita u posebnim uvjetima - u praznoj kadi, s medicinskim rukavicama i pod kutem listanja stranica ne većim od 30°!?

Li-be-lus! Libelus!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 25/02/2019 : 05:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Tužno je to, ne možeš točno napisati niti naziv obožavanog izdavača.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/02/2019 : 09:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tužno je to, ne možeš točno napisati niti naziv obožavanog izdavača.

Nastavi slog Li-be-...

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 25/02/2019 09:59:47
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 25/02/2019 : 10:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa ja sam našao. Bez rupa u nogavicama. Al je zato bila jedna kod jajaca. I od njih sam odustao, i za mene samoga toliko ventilacije i previše ...

Osim jeansa, ne poznajete nikakvu drugu vrstu hlača?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/02/2019 : 11:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Što je fratru crna halja,
to su za mene hlače mrkva.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2019 : 21:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

quote:

quote:

quote:

Osim jeansa, ne poznajete nikakvu drugu vrstu hlača?

Pa imam i trenerke...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38069 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/02/2019 : 21:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

https://youtu.be/-pL1T2QttsE

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

iggyk23
New Member

281 Posts

Member since 02/09/2014

Posted - 25/02/2019 : 22:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send iggyk23 a Private Message  Reply with Quote
u europi 92 imaju sve moguce modele levisica i nisu nijedne poderane

Edited by - iggyk23 on 25/02/2019 22:11:08
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2019 : 22:55:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by iggyk23

u europi 92 imaju sve moguce modele levisica i nisu nijedne poderane

Ja sam na Balkanu na žalost, kod nas sve poderano...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14717 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/02/2019 : 02:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Li-be-lus! Libelus!

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 27/02/2019 : 23:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Kupio danas i četvorku. Na kiosku su bila dva primjerka, prvi je imao male tragove uveza, ništa strašno, ali drugi dosad najbolji primjerak, čisti glancer

I sada, moj čo'ek ide meni najdraža epizoda "Bijele zemlje".
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/02/2019 : 15:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Obi-wan, Velka & ekipa koji imate problema sa kioscima i utorima..

Da još ponovim, ovaj kiosk u Otočcu gdje ja kupujem nemam nikakvih problema Pričao sam malo sa tim ženama prošle godine na kiosku, objasnio da postoji dosta ljudi koji te stripove skupljaju, imaju kolekcije, prodaju dalje stripove drugima i ta cijena ovisi o stupnju očuvanosti samog stripa i žene razumiju. Mislim, lako ti je nekome objasnit tko je normalan. Sad ne znam jesu li one spomenule to ovim distributerima koji voze na taj kiosk, ali stripovi na tom kiosku dolaze u odličnom stanju

Evo, danas išao ciljano na kiosk kupit novi Zagor extra i Kolor Tex 3, uvjerite se sami:

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/02/2019 : 21:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Čak i remitenda bez utora... Svaka čast kiosku u Otočcu.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2019 : 22:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Rijetko videno...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13047 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 28/02/2019 : 22:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Vjerovali ili ne, u Senju je isto tako Ti gradovi su blizu jedan drugog, pa pretpostavljam da se radi o istim distributerima.

A i ako se sjećate, Spock je govorio da dolje u Makarskoj ista stvar

Strike first. Strike hard. No mercy.

Edited by - ReemCP on 28/02/2019 22:55:32
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 28/02/2019 : 23:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da samo Obi može dobiti strip sa 10 utora, a da nije imao sreće da uhvati najbolji primjerak možda bi bilo i 15.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21119 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/03/2019 : 00:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Izgleda da samo Obi može dobiti strip sa 10 utora, a da nije imao sreće da uhvati najbolji primjerak možda bi bilo i 15.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/03/2019 : 04:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

I 10 je stvarno lutrija. Kamoli vise...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000