Strip razonoda je reprint ZS 46 Satanijino čudovište, ovo je naslovnica iz priče prije "Tragična noć", ovdje bi trebalo biti 75 stranica Satanije, ostatak bude u nastavku.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Do Satanije je izašlo 693 stranice Texa, znači proteže se ako sam dobro računao kroz talijanske originale 11, 12 i 13 i završava nakon 96 + 1/3 stranica u idućem klasiku na 21 stranici
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Strip razonoda je reprint ZS 46 Satanijino čudovište, ovo je naslovnica iz priče prije "Tragična noć", ovdje bi trebalo biti 75 stranica Satanije, ostatak bude u nastavku.
Hvala señor Bradonji, očekujemo bar 3 broja u rimu od 21 dana da se nadoknade zastoji za koje su krivi Talijani repetitivnim slanjem pogrešnog materijala.
U svakom slucaju, cestitke svima koji ce nastaviti sa edicijom. Zasluzeno nakon 14 stranica topica. Uzivajte ljudi ( :
zar nečeš oprostit Bernardu čak ni sad kad znaš da je do zastoja došlo zbog krivih meteriala...Lahi poslali crno-bijelo izvedbu.. Ne budi ljut i nastavi kolekciju..bit če to krasna biblioteka jednom..relativno jeftina i na kioscima. Ostani sa nama!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Drago mi je da sam se prevario, ovo vraća nadu i za neka druga izdanja, jer ovo kupujem, a ne čitam (zasad)... Ajmo dalje i hvala momcima iz Strip Agenta, da ih nema trebalo bi ih izmisliti!!