forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Što se događa u Hrvatskoj?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

xilrion
Advanced Member

Croatia
3024 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 28/02/2019 : 19:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
meni je jedino žao šta ginu pogrešni ljudi.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/02/2019 : 19:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
https://www.telegram.hr/price/napad-na-vaterpoliste-na-rivi-izazvao-je-novi-trend-u-splitu-nikada-nije-bilo-ovoliko-mrzilackih-poruka/
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/02/2019 : 19:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message

jedno slovo jednog stripa objasnjava zasto je toliko brutalnog nasilja u hrvatskom drustvu

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2767 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 28/02/2019 : 19:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
zašto? zato jer smo to sami htjeli, jer smo slabi, jer je tako lakše...

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17822 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/02/2019 : 19:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
vjeronauk je znanost
a kc ima skole i univerzitete

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/02/2019 : 19:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Dobro sad. Ovo što se dogodilo na Pagu nije produkt neke teške zavjere. Jednostavno, svaka država ima svoj white trash. Koliko čitam, ovdje su otac i majka oboje pripadnici dotične skupine. Majka se toliko opijala ljeti da je navodno dobila zabranu ulaska u diskače. Normalno, za djecu intelektualno zreli nikad nisu bili, a imaju ih četvero. Klasika. Ljudi kojima se ne može ništa pomoći jer su mali u glavi. Ima takvih posvuda i svake toliko neki pukne.
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 28/02/2019 : 19:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by lwood

quote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/svjetski-mediji-pisu-o-hororu-na-pagu/2067460.aspx

Kako svaki dan letimično bacim pogled na naše portale, zadnjih 4-5 mjeseci sigurno, stanje je blago rečeno katastrofalno.

Znači 4-5 mj. nema dana da netko nekoga nije ubio, pokušao ubiti, fizički obračuni, palež auta, kuća, obiteljska nasilja, pljačke.

Najviše ima mrtvih, gotovo svako treći dan.

Hrvatska je država koja je pala ispod 4 milijuna stanovnika, nije to država od 10-15 milijuna stanovnika pa da je normalno da se to dešava.

U svemu ovome se ističu Split i Zadar, grad od 75 000 stanovnika, svaki tjedan netko mrtav.

Što vi mislite o svemu ovome?

Ja imam svoj stav o svemu ali ću sačekati da vidim mišljenja drugih.

i gore je to nego šta se piše. Evo jučer npr satralo pješakinju u st,vozač uteka,o tome se uglavnom piše samo na lokalnim portalima. Samo promet bi moga punit crnu kroniku. Zašto se to događa? Mislim da je većina ljudi (koja nije utekla) izgubila nadu da će im išta bit bolje,pa ih boli q za bilo šta a pogotovo za druge ljude. Samo se gleda di će šta zajebat ili in se ne da više ni to.

Na dobrom si tragu.
Ja bih rekao da su ljudi isfrustrirani pljačkom od strane političara, razno - raznih tatinih sinova i kćeri, uhljeba i klera.
Ljudima voda dolazi do grla a novaca nestaje dok se gore navedeni ljudi moraju namiriti.
Masu ljudi je otišlo i svaki dan još ih odlaze; znači stanje je tako da će se ljudi iseliti a ovi što ostanu međusobno poubijati.
Pa meni je slabo kada vidim svaki dan neki nemili događaj kao da je u pitanju Amerika a ne Hrvatska.
Ljudi bi se trebali skupiti i stati svemu tome na kraj jednim velikim čišćenjem. Ja bi se ovog trena vratio nazad kad bi se nešto pokrenulo.

Tonka, takvim stavom relativiziraš situaciju, i vrijeđaš žrtve. Sve te ubojice su duboko poremećene ličnosti, ali su uračunljivi i znaju što rade. Nećemo valjda suosjećati s tatekom koji je bacio svoju djecu kroz prozor, jer je jadan nezaposlen, a političari su korumpirani. Umjesto što se mrtav hladan otišao prijaviti u policiju, korisnije bi mu bilo da se s mlinskim kamenom oko vrata bacio u more.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 28/02/2019 : 20:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Takvi su mediji, izvjestavaju samo negativne i potresne vijesti.
Tacno je, ponekad je bas depresivno otvoriti neki portal sa vijestima.
Niko nece da objavi vijest nesto kao: Osoba X je srecna i mnogo joj dobro ide u zivotu.
Udarne vijesti su vecinom one tragicne, skandali i slicno.

Ovdje u Hrvatskoj svaki dan pišu o osobama x koje su srećne i dobro im ide u životu.... u Irskoj i Njemačkoj
Šalu na stranu, mediji nas baš truju negativnošću i prije par godina sam otišao tjedan dana na selo i nisam ni upalio vijesti ili čitao portale i toliko sam se bolje osjećao da se to ne može ni opisati.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8342 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/02/2019 : 20:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by hello

quote:

Niko nece da objavi vijest nesto kao: Osoba X je srecna i mnogo joj dobro ide u zivotu.

Ovdje u Hrvatskoj svaki dan pišu o osobama x koje su srećne i dobro im ide u životu.... u Irskoj i Njemačkoj
Šalu na stranu, mediji nas baš truju negativnošću i prije par godina sam otišao tjedan dana na selo i nisam ni upalio vijesti ili čitao portale i toliko sam se bolje osjećao da se to ne može ni opisati.

"Mogu mediji biti i bedniji, al' ne mnogo" reče djole još 89'

Ali ne bi ja toliko krivio medije, oni su samo odraz društva. Samo nude ono što se više traži i klika odnosno prodaje.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10246 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2019 : 20:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Je, prekrasno.
Problem je šta čoviku prije ili kasnije zatriba i nešto iz civilizacije. Sitnice poput bolnice, suda ili policije, pa se šokira kad vidi kako stoje stvari.
Iz vlastitog iskustva, funkcioniraju jedino vatrogasci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/02/2019 20:45:06
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10246 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2019 : 20:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

quote:

quote:

Ali ne bi ja toliko krivio medije, oni su samo odraz društva. Samo nude ono što se više traži i klika odnosno prodaje.

Ne tribaju ti mediji da skužiš da se sve raspada. Evi recimo meni je mali dobija uputnicu za pulmologa. KBC drugog najvećeg grada u Hrvatskoj ima jednog dječjeg pulmologa zaposlenog na pola radnog vrimena i na red stižeš za najmanje pola godine. Do tada možeš na recept kupit stakleno zvono u apoteci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

boddhisatva
Senior Member

Croatia
1315 Posts

Member since 08/01/2013

Posted - 28/02/2019 : 20:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send boddhisatva a Private Message
"Ja bih rekao da su ljudi isfrustrirani pljačkom od strane političara, razno - raznih tatinih sinova i kćeri, uhljeba i klera...."
Pa koliko ovo napisano ne drži vodu u ovom slučaju. Dijete ovdje riskira trajno oštećenje mozga jer ju je "njen otac" namjerno bacio sa 6 metara visine. O povredama ostale djece da ne govorim. Kamoli o unutrašnjim povredama zarad ovoga - a koje će nositi cijeli život.
Je li situacija koja je sada u društvu okidač da se ovako nešto napravi? Nije.
Da li se ovakvi događaji dešavaju jedino u vrijeme nekakvih kriza ili u vrijeme velikih blagostanja? Podjednako.
Ovo je tek čin trajno poremećene egocentrične osobe koja je izgubila sve kompase i obzire pa bila u stanju uraditi takvu umoolnost. Ova kriza u društvu i ima utjecaja nada svima nama i fizičke i psihičke i duševne i tjelesne i ekonomske - pa ipak takve stvari ne radimo

Pike Bishop: Let's go!
Lyle Gorch: Why not?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8342 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/02/2019 : 20:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:

Ne tribaju ti mediji da skužiš da se sve raspada. Evi recimo meni je mali dobija uputnicu za pulmologa. KBC drugog najvećeg grada u Hrvatskoj ima jednog dječjeg pulmologa zaposlenog na pola radnog vrimena i na red stižeš za najmanje pola godine. Do tada možeš na recept kupit stakleno zvono u apoteci.

Privatno ako imaš para, ako nemaš... jebiga. Tako je to na našu tužnu žalost.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10246 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2019 : 21:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by boddhisatva

"Ja bih rekao da su ljudi isfrustrirani pljačkom od strane političara, razno - raznih tatinih sinova i kćeri, uhljeba i klera...."
Pa koliko ovo napisano ne drži vodu u ovom slučaju. Dijete ovdje riskira trajno oštećenje mozga jer ju je "njen otac" namjerno bacio sa 6 metara visine. O povredama ostale djece da ne govorim. Kamoli o unutrašnjim povredama zarad ovoga - a koje će nositi cijeli život.
Je li situacija koja je sada u društvu okidač da se ovako nešto napravi? Nije.
Da li se ovakvi događaji dešavaju jedino u vrijeme nekakvih kriza ili u vrijeme velikih blagostanja? Podjednako.
Ovo je tek čin trajno poremećene egocentrične osobe koja je izgubila sve kompase i obzire pa bila u stanju uraditi takvu umoolnost. Ova kriza u društvu i ima utjecaja nada svima nama i fizičke i psihičke i duševne i tjelesne i ekonomske - pa ipak takve stvari ne radimo

Apsolutno. Ovo je slučaj koji se ničin ne može opravdat.
Ali generalno, mislin da stanje u društvu ipak ima veze sa pucanjen pojedinaca.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47239 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2019 : 21:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

je,al problem je u tome šta svaki misec svak ko radi u hr odvaja novce za to usrano zdravstvo. i na kraju opet moraš ič privatno.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47239 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2019 : 21:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by verab

i tako već skoro 30 godina i eto ti današnjeg društva.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10246 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/02/2019 : 21:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

je,al problem je u tome šta svaki misec svak ko radi u hr odvaja novce za to usrano zdravstvo. i na kraju opet moraš ič privatno.

Upravo tako.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8342 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/02/2019 : 21:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Naravno da je tako. To je jasno kao dan. Zalim covika koji se razboli i osudjen je na nase bolnice.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17022 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/02/2019 : 21:19:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by verab

i tako već skoro 30 godina i eto ti današnjeg društva.

Gamad koja sa oltara poziva ovce kome dati glas i dijeli moralne lekcije o svemu i svačemu, pa eto tako smo čuli i da se parfemi rade od abortirane djece Njima ide naš novac, NJIMA!!!!
A ja i žena oboje zaposleni, ona sada treba početi raditi, sina nismo uspjeli upisati u jaslice JER NEMA MJESTA. Ništa do rujna. U jebenom Osijeku nema mjesta u jaslicama, u pustom gradu iz kojega je otišlo barem 20000 i to mladih ljudi.
Eto zašto nema vrtića i jaslica.
A da ne kažem koliko ovdje košta vrtić, a koliko u Zagrebu.
I sad se ti snalazi, pa nek ima djece.
Ode ovo sve u pizdu materinu.

Edited by - velka031 on 28/02/2019 21:22:22
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47239 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2019 : 21:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
U ST ti je isti q. teško je upast čak u privatni vrtič. kolega s posla se stalno žali.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17022 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/02/2019 : 21:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:

U ST ti je isti q. teško je upast čak u privatni vrtič. kolega s posla se stalno žali.

Da... Zaboravih napisati da ni u privatnom nema mjesta.
Po Osijeku su svi vrtići izgrađeni debelo prije samostalnosti, od nje naovamo samo trgovački centri i spomenici kriminalcima.
Ali nije prije bilo bolje, to nam se samo pričinilo.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 28/02/2019 : 21:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:

quote:

quote:

Je, prekrasno.
Problem je šta čoviku prije ili kasnije zatriba i nešto iz civilizacije. Sitnice poput bolnice, suda ili policije, pa se šokira kad vidi kako stoje stvari.
Iz vlastitog iskustva, funkcioniraju jedino vatrogasci.

Istina, ali to je sad vec druga tema. King Warrior je inace iz Svicarske i mislim da je govorio i o svicarskim medijima kad je napisao takvi su mediji izvjestavaju samo negativne i potresne vijesti. Neki dan sam vozio auto na redovni servis i sjeo u kafic i od novina su imali slobodne samo 24 Sata koje inace ne citam i unutra specijal na 8 stranica o onoj ubijenoj nesretnoj zeni. Da se sad malo vulgarnije izrazim ali poserem im se na taj oblik lesinarenja. Znam da takve stvari zanimaju ljude, ali ja uzimam sebi za pravo da ne moram citati o svim detaljima vec posvetiti vrijeme na neki drugačiji nacin.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12595 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 28/02/2019 : 22:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

Naravno da je tako. To je jasno kao dan. Zalim covika koji se razboli i osudjen je na nase bolnice.

Uvijek imaš mjesta u našim bolnicama u BiH. Ako trebaš vezu, slobodno javi.

Zadje dvije godine žena imala 2 operacije. Obje smo obavili u hr. bolnicama, jednu u Splitu, drugu u Zagrebu. Platili 20 tisuća kuna. Sve prošlo ko grom zahvaljujući izvrsnim hrv. liječnicima.

Have mercy
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15790 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/02/2019 : 22:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Ja imam svoj stav o svemu ali ću sačekati da vidim mišljenja drugih.

Crna magija i uroci?

Ne nego Libellus u boji.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17822 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/02/2019 : 22:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
morate ulagati u crkvu ako zelite novog rudjera boskovica

eto u juzi nije ulagano u crkvu pa je sav humanizam te generacije koja nije imala vjeronauk pokazan ljubavlju prema civilima u ratu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000