Author |
Topic |
Poli
Advanced Member
Slovenia
38069 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
RadioClash
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
Tornadomaster
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2509 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
Whetherpine
Average Member
Croatia
546 Posts
Member since 15/07/2010 |
Posted - 01/03/2019 : 10:23:11
|
OMG, ne mogu vjerovati! Konačno sam i ja dobio nešto! Htio bih se zahvaliti Marku i Fibri na predivnom albumu koji će zauzeti svoje mjesto sa ostalom fibrinom kolekcijom! Zatim dragom kolegi elfak nishu koji je je čudesno odabrao broj 202. Hvala ti puno, bez tebe ovo ne bi bilo moguće! Mojoj voljenoj supruzi koja je vjerovala u mene. Mojoj djeci koja bi sad još trebala spavati a ako ne onda ovo je za vas... jednog dana! I na kraju bi htio čestitati mojoj kćerkici Helli rođendan. Rodila se na današnji dan prije 3 godine! Pusa!
|
|
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 01/03/2019 : 10:27:42
|
quote: Originally posted by Whetherpine
OMG, ne mogu vjerovati! Konačno sam i ja dobio nešto! Htio bih se zahvaliti Marku i Fibri na predivnom albumu koji će zauzeti svoje mjesto sa ostalom fibrinom kolekcijom! Zatim dragom kolegi elfak nishu koji je je čudesno odabrao broj 202. Hvala ti puno, bez tebe ovo ne bi bilo moguće! Mojoj voljenoj supruzi koja je vjerovala u mene. Mojoj djeci koja bi sad još trebala spavati a ako ne onda ovo je za vas... jednog dana! I na kraju bi htio čestitati mojoj kćerkici Helli rođendan. Rodila se na današnji dan prije 3 godine! Pusa!
Za Oskara si se trebao zahvaliti i roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguce.. za Oskara ali za Kolorku 105 je dovoljno i ovo! |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10348 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2341 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 01/03/2019 : 10:45:45
|
Ne mogu da otvorim fajl telefonom, pa ne znam kome da zahvalim za predlozeni dobitni broj. Zapravo, znam. Zahvalnost ide Fibri i Markosu sto svih ovih godina odrzava uspesno ovo glasanje i deli nagrade ucesnicima. Steta je sto su se drugi izdavaci povukli i ne participiraju vise. Ali, to je vec druga prica...
|
...BD, c'est la vie... |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6258 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 01/03/2019 : 14:17:47
|
quote: Originally posted by Whetherpine
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/03/2019 : 14:30:29
|
Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund. |
Trouble will find me |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/03/2019 : 14:49:05
|
quote: Originally posted by Markos
Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund.
zašto gubi? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2745 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 01/03/2019 : 15:00:38
|
quote: Originally posted by lwood
Giuda Ballerino gubi svoju nagradu, a ona ide u ruke prvog sljedećeg dobitnika, broj 73, to je Felagund.
zašto gubi?
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Evo samo da javim da sam iz zajebancije glasovao na Oscaru i dao glas jednom stripu i jednom albumu, nazalost ne znam kojima. Uglavnom danas otvorim inbox i tamo me neki Alen kontaktira da sam osvojio neku nagradu od Fibre i da mu posaljem osobne podatke. Osim sto sam dao podatke i oib kod registracije, nagrada me ne zanima. Je passe la main.
Za dlaku te nisam izbacio sa sajta zauvijek. Ali neko ćeš vrijeme biti na hlađenju, koliko me bude držala ljutnja. Nitko te ne tjera da glasaš, ali glasati iz zajebancije za nešto proizvoljno je glupo i bezobrazno. I još se ideš s tim hvaliti. Konju.
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/03/2019 : 15:14:31
|
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by lwood
zašto gubi?
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Evo samo da javim da sam iz zajebancije glasovao na Oscaru i dao glas jednom stripu i jednom albumu, nazalost ne znam kojima. Uglavnom danas otvorim inbox i tamo me neki Alen kontaktira da sam osvojio neku nagradu od Fibre i da mu posaljem osobne podatke. Osim sto sam dao podatke i oib kod registracije, nagrada me ne zanima. Je passe la main.
Za dlaku te nisam izbacio sa sajta zauvijek. Ali neko ćeš vrijeme biti na hlađenju, koliko me bude držala ljutnja. Nitko te ne tjera da glasaš, ali glasati iz zajebancije za nešto proizvoljno je glupo i bezobrazno. I još se ideš s tim hvaliti. Konju.
. Aha,ok. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/03/2019 : 22:02:25
|
Nazalost nije se za cuditi...od koga je. Stvarno bezobrazno. Ne trebs vrijedati konje, te lijepe, pametne i plemenite zivotinje... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
goksi
Senior Member
Serbia
1950 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 04/03/2019 : 18:48:36
|
quote: Originally posted by Anto_123
ne znam treba li ali evo 73.
Hvala
Taman strip koji mi je izgledao zanimljivo, ali sam ih previse vec bio uzeo na interliberu pa nije mogao doci na red. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
Macon
Senior Member
Slovenia
1409 Posts
Member since 18/03/2005 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5415 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
smogy_boy
Starting Member
Croatia
71 Posts
Member since 18/02/2016 |
Posted - 05/03/2019 : 12:48:17
|
quote: Originally posted by Manny
84
hvala Manny što si upisao moj broj također hvala FIBRI na nagradi uopće nisam skužio da sam je osvojio srećom me je Alen danas nazvao i uljepšao mi dan, hvala |
|
|
Topic |
|