Imaš kupit priko ebaya figure kauboja i indijanaca potpuno nove u kutijama od Mehanotehnike iz Izole i nisu skupe .Imaš slike kako izgledaju na ovom topicu tj. na ovoj stranici. E sad ti bi i kraljičinu gardu , ja bi rađe kraljicu .
super hvala za info, budem pogledao e-bay
a 'kraljicu' sam našao i.. a šta da ti kažem, da sam se bar ostao igrati s igračkama
Na ebayu mozete naci mnogo toga...pogotovo na Njemackom ebay-u. ...ukucate ebay.de. .da vas baci na Njemacki ebay i onda u trazilici ukucate heinerle domplast manurba figuren...mozete i pojedinacno...naime na licence ovih proizvodjaca u ex Yugoslaviji isla je carobna vrecica....samo u siromasnijem izdanju...kasnije Sredinom sedamdesietih isla je i indi kolekcija licence teem mee
..a ove fotke figura sto si postavio su remake na indi ediciju iz kasnih sedamdesetih i pocetka 80-tih....neke figure su mi nepoznate....Indi je radjen po licenci Tim Mee americke wild west figurice....bilo je pet kaubojica razlicitih poza i pet indijanaca i naravno u svim bojama....Sjecam se da je na vrecici bio indijanac u stojecem stavu koji napinje luk...mislim crvena vtrecica u koju je isla jedna figura i jedna zvakaca guma....kupovao sam to sumanuto...mislim za 1 dinar...ehhhh....kakava vremena :-)
Da prodaje izvjesni Jovica iz Vrsca....inace i kolekcionar i dobar kolega...povremeno suradjujemo i mnogo toga ima u kolekcijama....mislim da momentalno ima najvise figurica iz carobne...ima i drugih....
Imao sam kao klinac ovakvu figuricu, dakle od pre 1960. godine. Bila je visoka oko 7 cm, i svi delovi su bili zasebni od plastike razlicitih boja sa izvanrednim detaljima. Opasac je mogao da se skida, a revolver je mogao da se stavi ili u futrolu ili u ruku. Marama se takodje skidala. Ja sam ga zvao CITU BANK i nisam imao pojma da je razbojnik. Meni je on licio na Usamljenog jahaca, i zato sam ga jako voleo i eto zapamtio kako je izgledao. Ostale dve ili tri figurice koje sam dobio sa njim ne pamtim. Ne znam ni kad sam ih izgubio (ili me je neki 'drug' olesio) ni kava im je sudbina. S obzirom da ste ovde eksperti, mozda neko nesto zna o toj seriji? U jugi sigurno nisu proizvedeni. Doneti su iz ili Italije ili Engleske. Pretpostavljam da su americki.
U osamdesetima sam dobio od roditelja par indijanaca action figura,velikih možda i više od 15 cm sa pomičnim rukama,nogoma,zglobovima i oružjem koje se moglo stavljati i skidati.Kupljeno je u Splitu. Zna li netko nešto o tome?
U osamdesetima sam dobio od roditelja par indijanaca action figura,velikih možda i više od 15 cm sa pomičnim rukama,nogoma,zglobovima i oružjem koje se moglo stavljati i skidati.Kupljeno je u Splitu. Zna li netko nešto o tome?
Mislim, da su postojali i kauboji, kojima si mogao skinuti šešir, staviti pištolj u futrolu ili pušku u ruke, postojali su i konji kojima si mogao pomaknuti noge, itd.....
Sječam se, da sam jednom od tetke dobio indijanca u kanuu, punim kožama. Imao sam i neke druge ali ovaj indijanac mi je baš ostao u sječanju!
Jaki to bi ti trebale bit kultne figrice BARAVELLI Western mobil i ako su sačuvane a pogotovo ne korištene sa svim naoružanjem i opremom dosižu visoku cijenu. Daj slike da ih vidimo.