Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/09/2018 : 19:09:33
|
kud bih da tekstom, pa ovdje...
Krankšvester - PNP
Ah, Krankšvester PNP - Pičke nemaju pojma NPK - Novac preko kurvi MOB - Mi Oko Butre i PPK - Poljoprivredno-prehrambeni kombinat Maričko (?)
PPK... pičko!
REFREN: Kolko imamo para, pičke nemaju pojma Kol'ko možemo karat', pičke nemaju pojma Žene vas varaju s'nama, pičke nemaju pojma Kol'ko mogu lagat', a da pičke nemaju pojma
8 x pičke nemaju pojma
Po disku hodam s bocom, pičke nemaju pojma Nudim pičke s votkom, pičke nemaju pojma Da je votka s drogom, pičke nemaju pojma Vodim ih sa sobom, (yeah) pičke nemaju pojma
Znaš da 3ki skuplja ribe, to je tako brate Imam dvije iste, onda mjenjam duplikate Nikom nije lako, a Bogami ni meni Nakon svake koju tucam, ista želi da ju ženim Nemaš pravo riječi, jer ne znaš momak ko sam Svakog dana hastlam, poput Rick-a Ross-a Slušam sve te priče i nemogu da vjerujem Kažu da kad tučem, malo i pretjerujem Od tebe nema koristi, pičkica bez vlaženja Kotrljamo to sranje kao buba balegar Jebemo vam žene, dok ste vi na bojištu Švester je u kući, ti nisi ni u dvorištu
REFREN
Brate toliko sam tvrd ne tulumarim bez šoranja ne izlazim u klub, izlazim u klub boraca Plačam im ta pića, samo ako nisu čedne Imam samo osnovnu i nešta malo srednje Brate, žiivim za tu paru, krvarim za kunu Novac ne kupuje sreću ak' kupuješ u Konzumu Sok ne kupujem u Trstu, sako kupujem u Beču Šmrčem linije u zahodu, a obeč'o sam neću Novac prljav je, zarađujem ga prljavo Mirišem na uspjeh, al' kotrljam ga prljavo Je-je-je-jebem prljavo te kurve sa fejsa Ak' Isus umr'o je za njene grijehe Umro je od AIDSa
Pičke ne znaju, al' ubrzo će doznat jer, kad riba drolja postaje, Švester će upoznat' Trebam samo muf, finasije i kruh, To je sveto trojstvo kao Otac, Sin i Sveti Duh
REFREN
Napušen do smrti, oko mene dim Imam taj feeling da sam od Tupac-a sin Imam sve što trebam, a trebam sve što nemam Što je više novaca, više je problema Šta pričaš da si frajer, šta pričaš da si faca Pičke nemaju pojma, al' ja vidim da si maska Kad jebem onda tucam, kad tucam onda lud sam Kad lud sam onda prčim tak' da krepaš od mog kurca
Kad se rano probudim, ja pomolim se Kristu Prebrojim svoj novac i doručkujem pičku Povučem jedan lajn, onda smotam granu Reperi me hejtaju, jebite si mamu Moj je život krimi, vaš je pičkin dim I ako nisi znao tvoja mala voli mojeg primit' A kad kažem mojeg, želim reći moj kurac Ponoviću ti opet, ona prima moj kurac
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|