Meni zadovoljavajuće, čak i puno poviše toga. Crtež mi je baš super, a priča iako već ako ne viđena, ono bar u velikoj mjeri asocijativna na neke slične, sasvim solidna. Kao ozbiljna tema sa crkvenim sadržajem, ali ipak više avanturistička. Malo kliše, tipa da se na neku čudnu foru uvijek glavni likovi izvuku iz bezizlaznih situacija, no za dobivanje dinamike moraju se malo gurati rubne situacije. Ipak je to strip, pa je sve dozvoljeno. Kao i u Staklenim mačevima, odnos mladog komada i starijeg frajera se piscu učinio baš simpatičan da nosi dobar dio priče. Sve u svemu zadovoljan kupovinom. Ima još neki sličan strip iz Fibrine tržnice?
Hmmm malo mi je čudna "negativna" kritika prema ovom stripu. Evo jučer ga u komadu pročitao i rijetki su stripovi koji me toliko tjeraju da ih čitam do kraja.
Tok priče je zaista izvrstan i fluidan, unatoč činjenici da likovi pređu pol svijeta, gotovo nigdje nisam osjetio zbrzanost.
Crtež vrhunski gotovo na svakoj tabli...
Priča je The name of the rose/The Da Vinci code .....i kome su se ovi filmovi svidjeli svidjet će mu se i ovo.
O početnim komentarima da ovo nije u Fibrinom điru ne bi, jer je mislim glupost......
Sve u svemu, ne mogu stripu naći previše mane.....možda samo da su još malo razradili pojedine likove, ali nije strašna zamjerka.
ja mu dajem 8,5/10....zbog crteža, radnje, samog autorog istraživanja tijekom pisanja, i ponajviše zbog izvrsne atmosfere.
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Počinje zanimljivo, a kako ulazimo u drugu trećinu stripa on dinamički pada, dok fabularno ide do samog apsurda. Zadnjih 100 stranica san čita na silu, gotovo odusta.
Počinje zanimljivo, a kako ulazimo u drugu trećinu stripa on dinamički pada, dok fabularno ide do samog apsurda. Zadnjih 100 stranica san čita na silu, gotovo odusta.
S obzirom na temu logično je da fabularno ide do samog apsurda. Ili si ti od onih koji ne vjeruju u čuda ?
Apsurd je opravdan ukoliko ima smisla unutar priče (besmisao uz smisao, ha). Po mom mišljenju smisla nema, otkriče negativca dolazi nekako "iz vedra neba" (pun intended), a držanje Seyna u sjeni još manje (ili su mislili kako bi nas izgled podsjetija na tu ličnost?). To je moje mišljenje, ne diktiram kako je ispravno. O čudima i osobnim uvjerenjima ne bih.
Svidio mi se treći zavjet, dosta mračan i tajnovit, Biblijske tajne, križari. Nije među nezaboravnim stvarima ali vrijedno imati u kolekciji, za razliku od Indijanskog ljeta i na granici Varm.