Kao da je samo tempo prednost. Cijena je ogromna prednost, a to je danas ipak najvažnije, i tako i treba biti. Jer 64 str. ne bi sigurno bile manje od 19.90, pa bismo za isti broj str. plaćali 40 a ne 30 kn. Izdanje me nimalo ne zanima, ali ovo je izvrsno sto su stavili 128 str. za 30 kn. A eto i ta je naslovnica na poleđini.
Curunir griješiš šta ga ne kupuješ , bit će ti posli krivo , daj podršku izdavaču i ako ništa drugo lipo će ti izgledat na policu
Taj me ultrarani Tex nimalo ne zanima, no neće mi biti krivo jer ih već imam u LB-ovih prvih desetak brojeva u boji. I prodajem ih veoma povoljno Police su popunjene i prepunjene. Više BD-ovima, manje stripovima. Ali kad počnem kupovati stripove (ili bilo što drugo) samo da bih pružio potporu i slične idiotarije, spreman sam za ludnicu. Valjda novac nalazim po putu, što li. I bilo bi me veoma sram k tomu - ako ga baš imam na bacanje, darovao bih ga recimo nekom domu za nezbrinutu djecu ili slično. A ne kupovao nešto što me nimalo ne zanima. To je valjda posljednji stadij teške psihičke neuroze.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
A, što je dečki, zaspali smo!? Nitko ni riječi čitav dan, a Klasik Tex broj 8 je od jutra na svim kioscima. Dva dana ranije od službene najave, kao što je i u SNK još jučer (isto ranije) stigao. Pada kiša cijeli dan, pa vam se ne da u trafike!?... Eto, u ovom broju po prvi put epizoda završava zadnjom stranicom, tako da će u 9. broju prvom stranicom započeti nova epizoda.