Nije mi nimalo omražen, sportski su odigrali i super su ekipa, u svojoj zlatnoj eri, koja je počela dovođenjem Pepa, svaka čast Pepu, City nikad nije ovako igrao prije njega! Čestitke Cityju, ali...This time next year...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Evo topic o vjerojatno najomraženijem klubu na forumu.
Možda tebi i Liverpoolovim fanovima. Uvijek su mi bili draži od Uniteda, pratio sam im rezultate i kad su bili u 2. ligi. Sigurno među dražim klubovima u Engleskoj, pa makar im šeici ubrizgivali lovu.
Nije mi nimalo omražen, sportski su odigrali i super su ekipa, u svojoj zlatnoj eri, koja je počela dovođenjem Pepa, svaka čast Pepu, City nikad nije ovako igrao prije njega! Čestitke Cityju, ali...This time next year...
Znači, čovjek je ljudina. Navijač Liverpoola i ovakav komentar. Sve drugo nije vrijedno spomena uopće. Ja sam navijač Uniteda, navijao sam za City da osvoji ovo iz jednostavnog razloga što mi je draži od Liverpoola; isto tako ću navijati iz istih razloga za Liverpool u finalu lige prvaka, i to je to.
A slušaj jedan lav sto ova... ma šalim se U manjini sam naravno ima vas dosta redsa. Koliko ima uopće crvenih vragova? Ja i King? Ali na što liči United otkako je otišao Ferguson, isto kao BJ Penn od 2010 godine pa nadalje.
Možda tebi i Liverpoolovim fanovima. Uvijek su mi bili draži od Uniteda, pratio sam im rezultate i kad su bili u 2. ligi. Sigurno među dražim klubovima u Engleskoj, pa makar im šeici ubrizgivali lovu.
Meni je ok klub, a u vezi šeika, a tko brani Cardiffu da ubrizga lovu i bude prvak?
Siti, masina. Zasluzeno skroz. Meni nisu antipaticni. Silvu obozavam, a ima jos par sjajnih igraca... Kompani, de Brujne, B. Silva itd.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Aguero? Greska u kucanju :D On je odmah iza Silve.
Npr. Silva je tip igraca kakav je potreban Liverpulu i uvek sam zalio sto on i Pablo Aimar nisu zaigralu za Redse. Bio je tu Luis Garsija, iako nije taj nivo, jedan mi je od drazih igraca.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Tonka, mogao si u uvodni post stavit par podataka, da nije ovako nekako "suhoparno" . Evo link: https://hr.wikipedia.org/wiki/Manchester_City_F.C. , pa copy/pasteaj bar par rečenica (kad je osnovan klub, titule...).
Meni isto nije omražen, ali mi je Liverpool draži i htio sam da ljudi osvoje. Opet, drago mi zbog Pepa da je uspio na kraju, čestitam još jednom! Kompany je lijep danas dao kratki intervju nakon tekme, spomenuo je mislim Liverpool i da nisu zaslužili izgubit ovako titulu, ali naravno da je čovjeku opet s druge strane drago je ovako osvojit. Tako da veliki respekt njemu! A i kad razmislimo, da nije bilo u ovaj prošli ponedjeljak tog njegovog trenutka genijalnosti, tko zna jel bi danas možda pričali neku drugu priču..
Nisam ni sumnjao da će uzeti Premier ligu, mnogo moćna ekipa, iako je već neko vrijeme bilo knap sa Liverpoolom. Predviđam da u naredne četiri godine uzimaju i barem jednom trofej LŠ.
Bravo Kompany za izjavu da Liverpool nije zaslužio biti drugi sa 97 bodova, to je veličina sportaša i čovjeka! Čestitke Cityju jer su ipak osvojili bod više. I ne slažem se sa onima koji tvrde da je Pep "prevara" i da je "lako osvajati titule kad imaš toliko novaca"... Nije mi omiljeni klub i ovo je čisto objektivno. Ima još puno klubova koji "imaju novaca", ali nemaju Pepa za trenera, čovjek je svuda ostavio potpis. Kapa do poda.