Nakon što je Kylian Mbappé večeras postigao samo jedan pogodak, Leo Messi je i službeno osigurao svoju šestu Zlatnu kopačku. Leo je u ovoj sezoni LaLige mrežu protivnika pogađao u 36 navrata, a Mbappé se na kraju zaustavio na 33 postignuta pogotka.
Iako je Ernesto Valverde nedavno potpisao novi ugovor do 2020., kap koja je prelila čašu bio je poraz u finalu Kupa od Valencije. Na Nou Campu su očito procijenili da im osvajanje prvenstva nije dovoljno. Katalonci razmatraju da na Valverdeovo mjesto dovedu trenutnog izbornika Belgije Roberta Martineza, koji se kratko i oglasio. - Neću reći da nikome bez da prvo pričam s čelnicima Nogometnog saveza Belgije - jasan je bio Martinez koji ugovor ima do 2020.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Slaven Bilić je izgleda našao klub, pa nije kandidat, Valverdeu bi i ja dao otkaz, ali sumnjam kako će iduća sezona biti nešto bolja za Barcu, bar u CL, stižu godine i Messija, a silne kupovine nisu nešto donijele u poboljšanju ekipe...
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Ne bih se složio Barca je još uvijek najjači klub u Europi i samo čudo ih je spriječilo da uzmu još jednu titulu Lige prvaka Ne znam jesi li svjestan da je Barca pobijedila ove godine oba finalista?
Čuda se događaju prečesto za Barcu u zadnjih 8, 9 godina... nije lako osvojiti CL i kad imaš to ti priznajem jedan od najjačih klubova, što Barca je, ali budući da nema izjednačenosti kao nekad, bit će još prilika za Barcu!
Originally posted by supermark
Ne bih se složio Barca je još uvijek najjači klub u Europi i samo čudo ih je spriječilo da uzmu još jednu titulu Lige prvaka Ne znam jesi li svjestan da je Barca pobijedila ove godine oba finalista?
Jedna od ključnih stvari u Valverdeovom ostanku bila je podrška glavnih igrača koji su redom isticali zadovoljstvo radom s njim, a u Barceloni je teško ići protiv onog čime je Leo Messi zadovoljan.
Ray Hudson (komentator BeIN Sportsa): "Korijen svih problema je Valverde. Ova uprava ne vidi da se borbenost na terenu očituje onom u svlačionici."
"Uprava bi trebala pozvati Ernesta Valverdea na razgovor i zahvaliti mu se na svim trofejima koje je donio, no Barcelonin stil igre se njegovim dolaskom počeo gubiti."
"Ukoliko on ostane na klupi, sljedeće sezone će završiti s nula trofeja. Pa mi ovdje pričamo o klubu koji je od trostruke krune spao na jednu. Uopće ne vidim na Valverdeu da je išta naučio, ne pokazuje nikakve znakove toga."
"Barcelona je u opasnosti. Postoji mogućnost da ćemo svjedočiti propadanju kluba koji kod sebe ima najboljeg igrača ikada. Međutim, ako uprava shvati da im gori pod nogama, stvari će krenuti na bolje. Jednostavno ne vidim da ova momčad može išta učiniti pod Valverdeovom palicom."