Author |
Topic |
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 02/06/2019 : 13:10:21
|
Da se ispravim, ne da bih nastavio nakon spajanja zbog vec izraubanih primjeraka iz perioda SD nego i sto je sama ta edicija bila ispremijesana i izvan kronologije, pa bih tu iskompenzirao te SD primjerke sa extra brojevima. Ali jos tu fali onaj "zasjeda u sumi" sa brojem 1 na naslovnici. Snif! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7742 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 02/06/2019 : 13:43:14
|
jedino vrijedno da se nastavi sa extra edicijom nakon spajanja, za one koji imaju sve od redovne serije, je ona izbacena naslovnica i 10ak stranica kod broja 8 SD redovne serije kad je nastao onaj "superstrip" na 148 stranica... mada se i to moze izbjeci nabavkom horusovih brojeva 2 i 3...
glasao sam za opciju neodlucan, jer mi ipak malo bezveze duplirati to sve opet...sa druge strane vec dupliram extra sa klasikom pa i odabranim pricama, tako da bih i ovo mogao duplirati..bezveze.. |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 02/06/2019 : 14:17:36
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
jedino vrijedno da se nastavi sa extra edicijom nakon spajanja, za one koji imaju sve od redovne serije, je ona izbacena naslovnica i 10ak stranica kod broja 8 SD redovne serije kad je nastao onaj "superstrip" na 148 stranica... mada se i to moze izbjeci nabavkom horusovih brojeva 2 i 3...
glasao sam za opciju neodlucan, jer mi ipak malo bezveze duplirati to sve opet...sa druge strane vec dupliram extra sa klasikom pa i odabranim pricama, tako da bih i ovo mogao duplirati..bezveze..
To je onaj cover "alkemicareva sjena" neobjavljena kod nas… |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 02/06/2019 : 21:19:37
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by zlatan bihac
glasao sam za opciju neodlucan, jer mi ipak malo bezveze duplirati to sve opet...sa druge strane vec dupliram extra sa klasikom pa i odabranim pricama, tako da bih i ovo mogao duplirati..bezveze..
To je onaj cover "alkemicareva sjena" neobjavljena kod nas…
Meni sjajna priča, i prvih par puta kada sam čitao nisam skužio izbacivanje, tek malo kasnije. |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13248 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 03/06/2019 : 00:48:35
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
E baš su momački izmiješali. Mislim da ću stati na Ludensovom broju 93, znači 24 (ili je 25?) broja odnosno 2 godine nakon spajanja.
Da je netko planirano išao ih tako izmiješati, mislim da ne bi uspio
quote: Originally posted by emirem
Bilo bi bezveze da ide drugacije od onoga kako su autori i izdavaci u sbe odlucili.
Ako ponove orginal #300, ja ga ladno preskačem Kao što sam preskočio nedavno i ponovljen "Dan invazije", ali vjerojatno prema svemu sudeći, onaj "Zenith 666" će isto valjda bit takav slučaj.
"Utrku sa sedam strelica" imam u odličnom stanju, u boji strip i još jedan takav mi sigurno ne treba Već je smješten na policu na pripadajuće mjesto i "čeka" još dok se ne izredaju neki extra brojevi da se uklopi/stopi među njima. Ne znam gdje mi je pamet bila da kupujem extru #207 kad sam već imao u boji "Prokleto blago" u sklopu specijala, a valjda tad još nisam kužio cijeli taj spisak. |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
roby05
Advanced Member
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 03/06/2019 : 14:27:02
|
Jos malo i gotovo,sto se mene tice. Stare,dobre i najbolje epizode vec imamo,tako da ove "nove,novije..." ne namjeravam kupovati.Proba sam,ali ne ide...Prakticki,negdi di je stala ZS,stajem i ja. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Topic |
|