Da se ispravim, ne da bih nastavio nakon spajanja zbog vec izraubanih primjeraka iz perioda SD nego i sto je sama ta edicija bila ispremijesana i izvan kronologije, pa bih tu iskompenzirao te SD primjerke sa extra brojevima. Ali jos tu fali onaj "zasjeda u sumi" sa brojem 1 na naslovnici. Snif!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
jedino vrijedno da se nastavi sa extra edicijom nakon spajanja, za one koji imaju sve od redovne serije, je ona izbacena naslovnica i 10ak stranica kod broja 8 SD redovne serije kad je nastao onaj "superstrip" na 148 stranica... mada se i to moze izbjeci nabavkom horusovih brojeva 2 i 3...
glasao sam za opciju neodlucan, jer mi ipak malo bezveze duplirati to sve opet...sa druge strane vec dupliram extra sa klasikom pa i odabranim pricama, tako da bih i ovo mogao duplirati..bezveze..
jedino vrijedno da se nastavi sa extra edicijom nakon spajanja, za one koji imaju sve od redovne serije, je ona izbacena naslovnica i 10ak stranica kod broja 8 SD redovne serije kad je nastao onaj "superstrip" na 148 stranica... mada se i to moze izbjeci nabavkom horusovih brojeva 2 i 3...
glasao sam za opciju neodlucan, jer mi ipak malo bezveze duplirati to sve opet...sa druge strane vec dupliram extra sa klasikom pa i odabranim pricama, tako da bih i ovo mogao duplirati..bezveze..
To je onaj cover "alkemicareva sjena" neobjavljena kod nas…
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
To je onaj cover "alkemicareva sjena" neobjavljena kod nas…
Meni sjajna priča, i prvih par puta kada sam čitao nisam skužio izbacivanje, tek malo kasnije.
E baš su momački izmiješali. Mislim da ću stati na Ludensovom broju 93, znači 24 (ili je 25?) broja odnosno 2 godine nakon spajanja.
Da je netko planirano išao ih tako izmiješati, mislim da ne bi uspio
Originally posted by emirem
Bilo bi bezveze da ide drugacije od onoga kako su autori i izdavaci u sbe odlucili.
Ako ponove orginal #300, ja ga ladno preskačem Kao što sam preskočio nedavno i ponovljen "Dan invazije", ali vjerojatno prema svemu sudeći, onaj "Zenith 666" će isto valjda bit takav slučaj.
"Utrku sa sedam strelica" imam u odličnom stanju, u boji strip i još jedan takav mi sigurno ne treba Već je smješten na policu na pripadajuće mjesto i "čeka" još dok se ne izredaju neki extra brojevi da se uklopi/stopi među njima. Ne znam gdje mi je pamet bila da kupujem extru #207 kad sam već imao u boji "Prokleto blago" u sklopu specijala, a valjda tad još nisam kužio cijeli taj spisak.
Jos malo i gotovo,sto se mene tice. Stare,dobre i najbolje epizode vec imamo,tako da ove "nove,novije..." ne namjeravam kupovati.Proba sam,ali ne ide...Prakticki,negdi di je stala ZS,stajem i ja.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.