ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13045 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 09/07/2019 : 15:26:46
|
quote: Originally posted by lwood
Dodsferd objasnia . Ovde imaš cilu priču u komadu. Uzmeš koju očeš. Nema sjeckanja.
Sve 5, izdanje je super. Ali meni osobno nije naj, jer ipak bi po meni trebalo imati sve naslovnice u istom stripu i da je startao od samog početka kronološki, a ne preskok od 54 orginalna broja. Ako je naš orginalni klasik napravio tu grešku, nije trebao zlatni opet.
Ali svejedno, ljudi vole i neka uživaju. Cijena je zaista super ja sam si samo uzeo klasik 49 (svemirska braća), ono 420 str. za 40 kn, pa di ćeš bolje.
Meni ne igra to sa kompletnim pričama ništa, ja kad sa jednom sveskom završim, vratim je u policu i uzmem drugu. Čak nekad napravim i malu, kratku pauzu između sveski. A i kad započnem sa nekom pričom, ja nikad ne znam hoće li priča završit u sljedećoj sveski ili će završit nakon 5 sveski, nikad ne znam koliko je dugačka priča što mi je isto super kod tih extra primjeraka.
Ako općenito spominjemo Zagora, onda mi je LL naj izdanje ikad od Zagora. Drugima je opet to samo "obična slikovnica" i opet ok, njihovo mišljenje. |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 09/07/2019 : 22:02:15
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by RAKOSI4
Izdanje već kao takvo je odlično i jeftino Dizajn mi je odličan kao i kod Zagor klasika, svaki na svojstven način
Kupujem prvu naslovnicu u 2 primjerka, mat verzija
Tellera nema već dugo, ali njegov duh je svejedno pronašao način da uđe u vampira.
|
|
|