Znači, ako ne dopunim do 01.09. spisak sa svim domaćim izdavačima letim van? Iako sam već trenutno doprinjeo topicu na dobrovoljnoj bazi, a za taj rok niti si spomenuo prije, nego tek sada... I da te pitam sada iskreno; šta treba još da dodam na spisak?
Kako si to točno doprinjeo topiku? Osim što si rezervirao nebonelli recke koje se zapravo automatski rezerviraju, čim ih recenzenti ovdje postaju?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
I dalje nisi odgovorio kolko godina imaš. Ma jebeš ti 01.09., nemam ja vremena za dječje gluposti.
Solar, molim te editiraj topik i izbriši post sa nedovršenim popisima.
Neće na topiku bit popisa, neka recenzenti samo jave koji strip recenziraju i od kojeg izdavača ili više izdavača.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
U redu, kako želiš, ja sam ovdje dijete a ti si odrasli, razumijem... Ne moraš Solare ništa brisat, sam ću to da obavim, jer očigledno na ovom forumu nije važno da li si spamer ili neko koji pokušava da uradi nešta na forumu - ne cjene te ovako i onako. Mada meni ovo i treba, i ja pokušajem da se nagodim sa svakakim...
Očito si dijete i nemaš pametnijeg posla još nekih 10-ak dana, pa mene prcaš.
Zaista Paro, nisi u stanju da sa mnom pričaš a da ne pokušavaš da ističeš staru strategiju dovođenja u pitanju godina druge osobe? Za jednog tridesetogodišnjaka si zaista, kako da kažem, ne razvijen po pitanju verbalnog komuniciranja... Ali to je u redu, nisi jedini na svijetu sa istim problemom...
Priču o svojim godinama možeš prodavat ostatku foruma, meni nećeš..
Ček i sad onog spiska nema? dobro ali to je zapravo bio spisak stripova koji nemaju recku? Pa ako netko hoće recenzirati neki strip neka ode i vidi jel' već ima recenzija i to je to.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
U redu, vidim da se stobom ne može komunicirati kao sa "odraslom" i zrelom osobom... U redu onda...
Ja sam itekako odrasla osoba...isto se ne može reć za tebe..zašto odbijaš iskreno odgovorit koliko godina imaš?
Ček i sad onog spiska nema? dobro ali to je zapravo bio spisak stripova koji nemaju recku? Pa ako netko hoće recenzirati neki strip neka ode i vidi jel' već ima recenzija i to je to.
Ma mladjo klinac me jebe sa glupostima, ako neko želi rezervirat neki strip neka samo posta ovdje.
U redu, vidim da se stobom ne može komunicirati kao sa "odraslom" i zrelom osobom... U redu onda...
Ja sam itekako odrasla osoba...isto se ne može reć za tebe..zašto odbijaš iskreno odgovorit koliko godina imaš?
Jer jednostavno ne shvatam kakvu bi to promjenu dovelo našem razgovoru. Ako ti kažem da imam 32 godine, ti ćeš negirati i nastaviti tvrditi da sam još dijete... A ovako, tvoj zaključak da sam još dijete vjerovatno dolazi iz zaključka jer nisam ovaj "posao" prihvatio sa tolikom ozbiljnošću...
Ma mladjo klinac me jebe sa glupostima, ako neko želi rezervirat neki strip neka samo posta ovdje.
Ne želim, niti mi je bila ikada namjera da nekoga "jebem", samo sam htio da napravim spisak i da kako tako doprinesem forumu, pa čak i na jedan manji način...
Dobro ajde po drugi put - molim vas obadvojicu da stanete sa ovom raspravom. A ako netko hoće nekaj recenzirati - pa nek stavi to u ovaj topic i šlus.
Kakva rasprava? Rasprave uopće nema. Kao autor topika rekao sam kako stvari stoje i to je to.
Dobro da si me uputio. Tekst će ići pod kolumne ili neki treći vrag. Hvala na infou drogsara.