Da budem korektan kada već postoji ova tema, davno sam se registrirao i na nagovor trojice forumaša, odlučio aktivirati svoj nick i pisati po ovom forumu. Ionako već godinama stalkam ovaj forum da budem bar informiran o novim strip izdanjima i kako se kreću cijene i izdavaštvo. :D 84 godište, čitam od Jugoslavije. Srebrna kandža, Lun kralj ponoći, Tarzan. Tek od srednje škole sam krenuo s Zagorom. Dok su svi hodali po birtijama i plaćali 20 kn za pive, ja sam si radije kupovao stripove s kioska. :D S vremenom se nakupila kolekcija strip albuma od Fibre, Darkwooda, više manje propalih izdavača i sitno. Uz to filmofil, gamer, puzzle, knjige i što sve ne. I tako dalje.
Pratim ovaj forum uz pokoju pauzu već godinama, i sada evo mene, eto vas...
Iz Kruševca sam i pristup stripu mi je više jednog entuzijaste nego tipičnog stripofila, oscilujuće zainteresovanosti; k'o i mnoge, svemu me je pre desetak godina ponovo privukao »Veseli četvrtak«.
Pozdrav ekipa, da se i ja zvanično predstavim, iako sam već neko vrijeme aktivan na forumu.
Imam 28 godina, kolekcionar sam od svoje 7 godine. Posjedujem preko 5000 stripova, manje-više sve što je izašlo od Bonellija na ovim prostorima (još od Slobodne Dalmacije sa kojom sam počeo skupljati i zavolio stripove), francusko-belgijske i USA produkcije. Mislim da sam jedan od najmlađih kolekcionara iz regiona koji je samostalno sakupio sve stripove.
Inače pratim ovaj forum već dugo godina, ali se tek nedavno kod mene stvorila želja da aktivno učestvujem. Posebno volim čitati recenzije, i naravno vas ovdje na forumu, premda se osjeti pad aktivnosti zadnjih godina.
Uglavnom, drago mi je da sam ovdje sa vama i radujem se svemu što dolazi.