Treba mi pomoć. Imam smasung s10 i svaki video koji pošaljem nekome ili stavim na Facebook, Inst ili YT je mutan a na mobitelu je savršen FHD. U čemu je problem?
Treba mi pomoć. Imam smasung s10 i svaki video koji pošaljem nekome ili stavim na Facebook, Inst ili YT je mutan a na mobitelu je savršen FHD. U čemu je problem?
Zbog uštede podatkovnog prometa ti uploada u slaboj kvaliteti. Probaj vidit ima li negdje u opcijama to za podesit.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Zbog uštede podatkovnog prometa ti uploada u slaboj kvaliteti. Probaj vidit ima li negdje u opcijama to za podesit.
Mislim da je ovo. Jer na svemu gdje uploadam ista stvar je dok na mobitelu sve savršeno, mislim na orginalnu snimku. Samo nikako ne mogu provaliti tu opciju.
Viber ti muški smanjuje kvalitetu/osakaćuje video i slike i na to ne možeš utjecat. YT mrvu smanji, ali bude OK, ostale nisam koristio. I računaj da ti nikad ta snimka neće izgledati isto na velikom ekranu i na malom ekranu na mobu. Iako, S10 nije krama i ima odličnu kameru pa ako npr prebaciš sliku/video na usb stick i/ili prebaciš na komp pa pogledaš na njemu ili na TVu to će ti izgledat kako treba.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...