Da, to je pljunuti Ferri, medjutim, necete mi vjerovati. Ima app Faceapp, koja je trenutno aktuelna. Stavim svoju sliku da vidim kako cu izgledati kada budem star, sokirao sam se kada sam vidio rezultat. Original Ferri Ne mogu da vjerujem.
Da, to je pljunuti Ferri, medjutim, necete mi vjerovati. Ima app Faceapp, koja je trenutno aktuelna. Stavim svoju sliku da vidim kako cu izgledati kada budem star, sokirao sam se kada sam vidio rezultat. Original Ferri Ne mogu da vjerujem.
Ti si neki izgubljeni Ferrijev unuk za kojeg nije ni znao, nema drugog objašnjenja. Svaka čast na hrabrosti, ja se ne bih usudio ''pogledati'' toliko u budućnost da mi slučajno ne izbaci nešto ovakvo. https://postimg.cc/7bP3LLBR
Budući da je Ferri svoje mlađe lice podario Zagoru to znači da ti trenutno nosiš Zagorovo lice!
Budući da je Ferri svoje mlađe lice podario Zagoru to znači da ti trenutno nosiš Zagorovo lice!
Kako si to samo mudro zaključio... Jednostavno se divim tvojoj genijalnosti. Prosto izbija iz svakog tvog posta
Znao je Ferru u starim, slavnim danima kako nacrtati moćnu, dojmljivu naslovnicu. Šteta što većina dobrih ideja odu kroz sjeckanje pa dobijemo manje-više osakaćene naslovnice.
Motiv po meni preuzet iz filma Carstvo vatre (Reign of fire) kad "čelavi" Matthew Mcconaughey skaće na zmaja....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Meni nije. Ona koja je objavljena sa vlakom koji izlazi iz magle je puno misterioznija i tajanstvenija nego onaj debeli tip s maskom koji odvlači pozornost, ukratko - previše je stvari bilo u prvom planu.