Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 03/08/2019 : 12:09:15
|
Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome?
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
Edited by - ReemCP on 03/08/2019 20:25:27
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25519 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 03/08/2019 : 12:31:29
|
Pa gdje mene nađe, crni Reeme?
"Dukidule vs. TKO"??? Stvarno nikad čuo. A ukoliko bilo kad čuo, onda garant zaboravio.
Btw., bar u slučaju Tellera si se zeznuo, jer ispravno bi trebalo glasiti Teller vs. Fibra. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 03/08/2019 : 12:34:53
|
quote: Originally posted by manhunter
Pfff... Kakva su ovo rivalstva? Većina amatera ovde. :D
Da jbt.! Lako je svima onima na koje se nije okomio cijeli svijet. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1759 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 03/08/2019 : 12:35:50
|
Meni to ide na živce. Na živce mi najviše idu ljudi koji ne prihvaćaju tuđa mišljenja već smatraju da su samo oni u pravu... Iz tog razloga već duže vrijeme izbjegavam obljavljivati bilo što na ovom forumu.
Rivalstvo forumaša? Naivan si, ReemCP, strašno si naivan, ako vjeruješ u to... i imam osjećaj da opet neće ništa dobro izaći iz ovakve teme... |
Oj, budi svoj! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/08/2019 : 12:36:19
|
Nisu to nikakva rivalstva. Prava rivalstva su postojala do prije 4-5 godina. Sad i nema nekih tema di bi se prepucavali jerbo smo sve više manje ispucali. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17831 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
igor-frik
Starting Member
Croatia
65 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 03/08/2019 : 12:53:31
|
quote: Originally posted by nagor
Čekaj, tko je taj sumohrčak? Ja priznajem samo Valtera. :)
Ma ti nisi čuo ni za svjetski poznatog Asima Kurjaka kud ćeš za tamo nekog Sumohrvata... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12739 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25519 Posts
Posted - 03/08/2019 : 13:12:40
|
quote: Originally posted by lwood
Nisu to nikakva rivalstva. Prava rivalstva su postojala do prije 4-5 godina. Sad i nema nekih tema di bi se prepucavali jerbo smo sve više manje ispucali.
Baš to. Kad se setim tvog ludila, pa onda tebi slični stinky, zosko, kiky.. :D
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/08/2019 : 13:27:35
|
Nisu to nikakva rivalstva. Prava rivalstva su postojala do prije 4-5 godina. Sad i nema nekih tema di bi se prepucavali jerbo smo sve više manje ispucali.
pravi se javia D |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 03/08/2019 : 13:30:07
|
quote: Originally posted by Dukidule
Pa gdje mene nađe, crni Reeme?
Ma moram te spomenut pa da koju napišeš, kad te nema često na forumu ko prije :) što se tiče Markos vs. Teller, to sam stavio ovako kao neko simpatično nekadašnje suparništvo, jer sam nedavno čitao neki stari topic iz arhive gdje su međusobno nešto komentirali. Ali Markos ne komentira toliko više kao prije, jednostavno mislim da mu se neda ulazit u neke rasprave koje i nemaju smisla. A i znamo da je Teller s druge strane simpa i da se čovjek voli šalit :)
@Bachy - vjerojatno tema ništa dobro neće donijet, u pravu si. A naziv "rivalstvo" sam tek tako stavio, iako je ta riječ više možda vezana za neka sportska nadmetanja. Možda je trebalo stavit "forumaši koji se ne podnose" ili slično, ne znam.
Mene osobno smeta kad se u tim prepucavanjima pređu granice dobrog ukusa, a i kad sudjeluju forumaši s kojima sam dobar, pa mi nekad dođe žao da dolazi do određene konfrontacije. Nekad opet bude zanimljivo, pogotovo u raspravama koje su dobro argumentirane i ne odskaču previše od teme topica u kojem se raspravlja.
Da, često pročitam i naletim na te starije teme, topice iz 2009., 2011. itd., baš je bilo dobrih i zanimljivih tema i rasprava. Vjerojatno bi trebao spomenut Stinkya, onog Timbera ili prof.inža, kako se već zvao, ima ih, vi stariji forumaši se sigurno bolje sjećate :)
quote: Originally posted by zeljko
E gdjw sam ja vs svi
Ma ti si dobrica, tu si zadužen za humor
quote: Originally posted by igor-frik
Uvijek ce biti trzavica izmedu ljudi na nekim temama, to je normalno sva sreca pa ovo nije MMA forum
A vidiš, kriva ti je usporedba. Sudjelujem na tri MMA foruma i nikad nije bilo nikakvih trzavica, niti nekakvih vrijeđanja ili ispada. Sve su to ok ljudi, isto sa puno različitih mišljenja. Na jednom sam moderator još tamo od 2011., i nikad podijelio niti jedan žuti karton, niti nekakvo upozorenje - jednostavno nikad nije bilo niti potrebe, ekipa je zaista super. Isto tako je i na jednom relativno novom, možda starom 2-3 godine MMA forumu, obiteljska atmosfera. Jest da je 10-12 aktivnih članova zasad, ali polako to raste. Tako da je to neki pogrešan stereotip koji se veže za MMA forume i općenito MMA (gdje ljudi pogrešno to povezuju sa uličnim tučnjavama i divljaštvom), a tu je ipak posve drugačija priča (govorim iz iskustva). Vjeruj mi da više bude toga na nekim nogometnim temama, nego kad je riječ o MMA-ju. Ali svatko neka misli kako hoće :) |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2800 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25519 Posts
Posted - 03/08/2019 : 13:39:51
|
pravi se javia D
Volim i ja tebe. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Posted - 03/08/2019 : 13:56:13
|
quote: Originally posted by ReemCP
što se tiče Markos vs. Teller
Ma nema ti on 100% ništa protiv Markosa, to je difinitivno i isključivo duel Teller vs. Fibra.
quote: Originally posted by ReemCP
Vjerojatno bi trebao spomenut prof.inža, kako se već zvao
A u ovom slučaju siguran sam da je kod većine u pitanju bila jedino zavist zbog onakve njegove divote od divne dive. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17831 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/08/2019 : 15:45:42
|
Interesantno, ovo nisu uopće rivalstva koja bi mi pala na pamet. Ali vjerojatno je to stvar dojma relativno novog ReemCP-a. Meni najdraža rivalstva su: stinky vs. Markos lwood vs. Kruger I naravno: VALTER vs andjustuceforall
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
verab
Senior Member
Croatia
2800 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 03/08/2019 : 16:09:26
|
quote: Originally posted by tinton
Interesantno, ovo nisu uopće rivalstva koja bi mi pala na pamet. Ali vjerojatno je to stvar dojma relativno novog ReemCP-a. Meni najdraža rivalstva su: stinky vs. Markos lwood vs. Kruger I naravno: VALTER vs andjustuceforall
mda, ovo danas su sve kamilice, stari forum prije uškopljenja je bio odličan.
pada mi na pamet i markos vs. kosinusoid, a i onaj urnebesni lik kosmanjac, pa stare verzije tonke, prepucavanja bagija i krasa, dveribad vs dade, mr murdoc vs. vjernici, sawitch vs. pride... |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4032 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10271 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/08/2019 : 17:11:37
|
Bagi VS Kras - suze su mi tekle od smijeha. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/08/2019 : 18:20:31
|
Kao što je rekao prijatelj, drug i borac Pirgavi:Svatko ima pravo na moje mišljenje! |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1633 Posts
Member since 01/02/2007 |
|
Topic |
|