Odlična tema, mislim da se zna tko je vlasnik pojasa. Moje runde s Brnijem i Fiksuom su nezaboravne. Čak jedno vrijeme i s Iwoodom. Čini se da mi je Tinton bio zadnji prije mirovine, neka me netko ispravi.
Ma nema ti on 100% ništa protiv Markosa, to je difinitivno i isključivo duel Teller vs. Fibra.
Promijenio sad
Originally posted by Dukidule
A u ovom slučaju siguran sam da je kod većine u pitanju bila jedino zavist zbog onakve njegove divote od divne dive.
Hehe, moguće mislim da nema forumaša koji nije naletio na te slike
@Tinton & paro & Tonka - dodao vaše favorite sad u uvodni post :) vjerojatno negdje ima i takvih topica u arhivi, pa ako na neke naiđete, stavite link. Bude tu zanimljivih stvari, a nekad nažalost i ne baš toliko lijepih.
ta rivalstva su se razvila na pojedinim temama pa se samo nastavila dalje. Al to je sve davno bilo. Mnogi više ne dolaze na forum ili vrlo rijetko. A i kontroverznih tema više nema.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Meni je bila dobra fora kad je prof.Inz obznanio da je vronski umro. Manhunteru se to nije svidjelo, iako je vronski poseban lik koji zna cijeniti crni humor, što potvrđuje njegov komentar da je profesor deblji i stariji od njega, te da će ga sigurno nadživjeti
Ma nema ti on 100% ništa protiv Markosa, to je difinitivno i isključivo duel Teller vs. Fibra.
Originally posted by ReemCP
Vjerojatno bi trebao spomenut prof.inža, kako se već zvao
A u ovom slučaju siguran sam da je kod većine u pitanju bila jedino zavist zbog onakve njegove divote od divne dive.
Dule ovo si dobro reka, ljubomorni i zavisni pojedinci okomili su se na profesora i njegovu ženu . Prednjačili su dvojica da ih ne imenujem tzv. DEČKO ĆELAVE GLAVE i jedan porijeklom s jednog otoka, punog pohotnih jaraca. Tzv. DEČKO ĆELAVE GLAVE je i vrijeđao ali profesor je to sve stojećki izdrža.
Jedan forumaš je to dobro prokomentira :"Pajseri jedni, kakvog čoveka oteraste". Ova rečenica mi je ostala u sjećanju, eto toliko o moralnim likovima, koji bi da su u prilici i susjedovu kozu na..tegli samo da susjed nije u blizinu.
Originally posted by ReemCP
Vjerojatno bi trebao spomenut prof.inža, kako se već zvao
Dule ovo si dobro reka, ljubomorni i zavisni pojedinci okomili su se na profesora i njegovu ženu . Prednjačili su dvojica da ih ne imenujem tzv. DEČKO ĆELAVE GLAVE i jedan porijeklom s jednog otoka, punog pohotnih jaraca. Tzv. DEČKO ĆELAVE GLAVE je i vrijeđao ali profesor je to sve stojećki izdrža.
Jedan forumaš je to dobro prokomentira :"Pajseri jedni, kakvog čoveka oteraste". Ova rečenica mi je ostala u sjećanju, eto toliko o moralnim likovima, koji bi da su u prilici i susjedovu kozu na..tegli samo da susjed nije u blizinu.
Wtf? Ovo „celava glava“ sam se pronasao tu. ja i profa smo drugari, pokrenuo sam bio i peticiju da se oslobodi, cak dva puta ako se ne varam. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=48226 Ne sjecam se koja je bila druga tema.
Sljedeci put bolje imenuj na koga si mislio. Ili si mislio na nekog drugog ili si izuzetno pokvarena osoba i lazov.
Većina svađa su glupe i besmislene, pogotovo ukoliko se uništi dobra tema. Ponekad me bude i sramota ukoliko učestvujem u sličnim glupostima. Tu i tamo se pojavi zabavan fajt, ali ti su rijetkost. Nedavno sam se pokačio sa sumom, bilo je tu svašta, od vukova do ovaca. Na kraju se mi dobro zabavili, zabavio se narod, mi poslije nekog vremena nastavili normalnu komunikaciju. To je bilo baš sportski. Muški.
Jebiga. Rakosi, primi moje izvinjenje. Vidio sam „celavi“ i reagovao. Nisam jos ni kafu popio, pa ne razmisljam jasno.
Ivi Skoj ti je dobro reka, riječ je o Kikiju. Profesor kad ga je spominja, nije ga spominja imenom, nego ga je imenova s:"Dečko čelave glave", i nije s naljutija na njega premda ga je vrijeđa njega i ženu. King primam izvinjenje i popij u miru kavu