Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 04/08/2019 : 12:25:26
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Kako je do ovog sukoba moglo doći? VALTER vs. andjustuceforall Šta su se njih dvojica "pokoškali", ReemCP?
Ne bih znao, Tinton je spomenuo ih na prošloj stranici, pa ja ubacio u prvi post ;)
quote: Originally posted by Poli
Ako se zelis dobro nasmijati, svakako potrazi u arhivi "aferu Mirabilis" (koju neki sigurno zele zaboraviti).
To nije bilo normalno. Koliko se tlak digao na cjelom forumu, prvo iz jednog razloga, pa onda iz drugog.
Naišao sam na jedan takav topic, ali ne znam jesi na to mislio: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36395
Ali nekako mislim da si mislio možda na topic koji je prethodio tome
quote: Originally posted by King Warrior
Nedavno sam se pokačio sa sumom, bilo je tu svašta, od vukova do ovaca. Na kraju se mi dobro zabavili, zabavio se narod, mi poslije nekog vremena nastavili normalnu komunikaciju. To je bilo baš sportski. Muški.
King, jel to bilo u "Ultimate Zagor topicu"? Kad je Jaki sve "zakuhao" stavivši onaj tekst sa drugog foruma (DW-a pretpostavljam), i tu je krenulo onda: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=19852&REPLY_ID=2168823.
Moram priznat da sam uživao u tih nekoliko stranica |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27017 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 04/08/2019 : 21:49:00
|
quote: Originally posted by ReemCP
Malo si potaknuo tu raspravu
Ne griješi dušu, on tako nešto da uradi!!!??? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
|
fandango
Senior Member
1625 Posts
Member since 10/06/2004 |
Posted - 05/08/2019 : 08:39:38
|
Rivalstvo i konflikti?!? Ma odakle ti to? Pa ovaj forum je nevidjeni generator muske ljubavi, nekad ocite, nekad po principu tko se tuce, taj se voli, ali latentne uvijek.
Evo ti par dokaza. Imas onaj topik o teretani i misicima, tamo stavljate fotke nagih torza pa se daju procitati komentari tipa, jao kako si lijep Tamo je cak jedan clan i izjavio da ponekad sanja da ga misicavi nauljeni bilderi nagnu preko sprava i guze od sumraka do zore.
Zatim, Obi-wan je netragom nestao kad je jedan drugi clan silom htio saznati gdje se to tocno Obi-wan tusira. Valjda mu se htio pridruziti.
Bilo je slucajeva kad se neke nove clanove pitalo kako izgledaju, zatim da postave svoje slike, a onda im se slao PM.
Da ne pricam da je ovo forum kojim de facto dominira Zagor, jedan od naj-gay stripova svih vremena. Zagor kara bela, ali uvijek se vraca svojem Ciku. S obzirom na to koliko je Ciko nesposoban, valjda ima neke druge kvalitete.
Morsku stravu, po mnogima najbolju epizodu Zagorakisa, necu ni spominjati. U biti, hocu. Pa to je alegorija dvojice junackih misicavih latentnih gejeva koji se za slobodu karoispovijesti zajednickim snagama bore protiv organizirane religije koja ih zeli sputati samo i jedino na vaginalni koitus. Strip kulminira borbom protiv cudovista koje se pojavljuje iz golemog vira, odnosno iz ogromne rupetine, koja simbolizira zubatu vaginu, u ovome slucaju golemu vaginu s pipcima koja prijeti progutati junacina penise. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47305 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/08/2019 : 09:03:37
|
quote: Originally posted by fandango
Rivalstvo i konflikti?!? Ma odakle ti to? Pa ovaj forum je nevidjeni generator muske ljubavi, nekad ocite, nekad po principu tko se tuce, taj se voli, ali latentne uvijek.
Evo ti par dokaza. Imas onaj topik o teretani i misicima, tamo stavljate fotke nagih torza pa se daju procitati komentari tipa, jao kako si lijep Tamo je cak jedan clan i izjavio da ponekad sanja da ga misicavi nauljeni bilderi nagnu preko sprava i guze od sumraka do zore.
Zatim, Obi-wan je netragom nestao kad je jedan drugi clan silom htio saznati gdje se to tocno Obi-wan tusira. Valjda mu se htio pridruziti.
Bilo je slucajeva kad se neke nove clanove pitalo kako izgledaju, zatim da postave svoje slike, a onda im se slao PM.
Da ne pricam da je ovo forum kojim de facto dominira Zagor, jedan od naj-gay stripova svih vremena. Zagor kara bela, ali uvijek se vraca svojem Ciku. S obzirom na to koliko je Ciko nesposoban, valjda ima neke druge kvalitete.
Morsku stravu, po mnogima najbolju epizodu Zagorakisa, necu ni spominjati. U biti, hocu. Pa to je alegorija dvojice junackih misicavih latentnih gejeva koji se za slobodu karoispovijesti zajednickim snagama bore protiv organizirane religije koja ih zeli sputati samo i jedino na vaginalni koitus. Strip kulminira borbom protiv cudovista koje se pojavljuje iz golemog vira, odnosno iz ogromne rupetine, koja simbolizira zubatu vaginu, u ovome slucaju golemu vaginu s pipcima koja prijeti progutati junacina penise.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 05/08/2019 : 09:45:09
|
Mogao si i ti stavit koju sliku svojeg nagog torza, a ne bit sebičan i da sam uživaš u gledanju naših što više širimo tu zajedničku ljubav, bit će manje rivalstava i konflikata |
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 05/08/2019 : 10:22:02
|
Ah. Opet u Zagoru. Većina u Morskoj stravi vidim pustolovinu i prijateljstvo. Ono nešto što predstavlja ideal za većinu čitatelja, ono nešto što želiš doživjeti i iskusiti. Fandango vidi penise. E jebiga. Ne možemo svi biti savršeni. :) |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/08/2019 : 10:27:32
|
Mene čudi da ti u Morskoj stravi ne vidiš političku korektnost. Fishleg je zbog affirmative actiona morao zaposliti na brodu sve žive manjine Amerike. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Posted - 05/08/2019 : 10:36:03
|
Ne, nemaš pojma. Fishleg je zaposlio najbolje, prave mornare za posao. Tako bi moralo biti. Imaš kvalifikacije, dobivaš posao. Zamisli da je zaposlio nekakve glasne fizički slabije tintone jer je morao ispuniti kvotu forumskih trolova. Brod bi se zapalio i prije Mortimerove akcije. |
|
|
fandango
Senior Member
1625 Posts
Posted - 05/08/2019 : 10:40:57
|
Ne bi se forum puno obogatio da ja sad stavim sliku svojeg nagog torza. Ali doduse, s obzirom na to da je forum planuo vise kad je izivko stavio sliku svoje dlakave skembe nego kad je profa inzenjer stavio slike svoje bolje polovice, dalo bi se i o tome raspravljati.
A jao, nagore, nemoj mi molim te o penisima da ti ja ne bih sad tu nesto napisao Kako bilo, i tebe se pokusalo smuvati, pardon, Asim-ilirati, ali vidim da se nisi dao |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25523 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13211 Posts
Posted - 05/08/2019 : 11:39:46
|
quote: Originally posted by nagor
Fandango vidi penise. E jebiga. Ne možemo svi biti savršeni. :)
Ne treba ništa zamjerit Fandangou, čovjek je član foruma od 2004. i sigurno se nagledao svega i svačega ovdje. Ja u svojoj kratkoj forumaškoj karijeri nisam dosad uopće gledao ovaj forum kao nekakav sausage fest. Dosad |
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10410 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
fandango
Senior Member
1625 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 05/08/2019 : 12:38:39
|
Vidi se da nisi familijaran s fitness/bodybuliding industrijom. Pa opće je poznato da si muškarci međusobno komentiraju/komplimentiraju fiziku, žene to uopće ne zanima niti su u stanju objektivno i s koretnom terminologijom procijeniti nečiji development. Da mi žena komentira tijelo ozbiljno bih se zabrinuo |
Go kneel and weep
|
|
|
fandango
Senior Member
1625 Posts
Posted - 05/08/2019 : 13:00:43
|
quote: Originally posted by drogsy
Vidi se da nisi familijaran s fitness/bodybuliding industrijom. Pa opće je poznato da si muškarci međusobno komentiraju/komplimentiraju fiziku, žene to uopće ne zanima niti su u stanju objektivno i s koretnom terminologijom procijeniti nečiji development. Da mi žena komentira tijelo ozbiljno bih se zabrinuo
Nit jesam familijaran nit hocu biti, ali mi je svejedno simpaticno |
|
|
fandango
Senior Member
1625 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10410 Posts
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10410 Posts
Posted - 05/08/2019 : 13:10:57
|
quote: Originally posted by nagor
Ma, žene su za pedere!
Svi se poženili, čak i djecu napravili samo da sakriju tragove.
Samo oni koji nisu oženjeni i nemaju djecu nisu pederi. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/08/2019 : 14:30:35
|
quote: Originally posted by manhunter
Nije u dužini stvar, nego u debljini. Tako sam čuo... :p