25 kn, 96 stranica u boji, ok cijena. Jest da bih više volio Karabinu Slima ali mislim da ću uzeti da vidim o čemu se radi. Ako ima loše ocjene iskustvo kaže da to znači da bi meni mogao biti dobar. Koliko je brojeva dosad/ukupno izašlo i šta mislite kojim će ritmom ići? Kakav je ritam onih Sestri što je najavljen broj 4?
crtež mi se čini sasvim ok, vrijedi riskirati 25 kn pa pročitati.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Loše ocjene, čitao u skenu i nije me se dojmilo. Možda s boljim prijevodom...
I ja sam čitao sken prva 3 broja. Koliko se sjećam, prvi je bio najlošiji. Možda je i do prijevoda. Sasvim pristojno za razbibrigu. Dobro je da je kiosk izdanje, a ne hc album, tako da svakako zaslužuje priliku. Uzet ću sigurno za klince.
+1 za cenzuru Tko čita forum zbog iskrenih komentara i recenzija?
Nije u pitanju cenzura.
Mnoga izdanja se popljuju i prije nego se pojave.
Neka se uopće i ne čitaju, a pljuje se po njima.
A što se tiče objektivnosti ocjena na to ne treba trošiti riječi.
Ma malo si i rekao. Ne valja ovo, ne valja ono... Ne valja ni 'dupli roman' s kioska za 25 kn. Ma ne valja brate, nista... Ni 'romani' ni nakladnici...svi su u kurcu jer naplacuju...
Strip nije nešto. Ima dobrih fora, ali većinom mi djeluje usiljeno. S obzirom da je isti autor napisao i sestre, kratko bi ih usporedio. Sestre su mi puno uspjeli ji strip jer realno obiteljski život i međusobni odnosi daju obilje materijala, pa često s osmjehom reagiram na neke skečeve koje i sam prepoznam u svojoj obitelji (pogotovo što i sam imam samo žensku djecu).
Nije mi doduše žao novaca, strip sam ionako namijenio djeci,i ako im bude interesantno, i dalje ću im ga kupovati.