Tko živi u svijetu "kolekcija", barata riječima kolekcionari, popisi, police, mat korice, izlist, sken, lijepe tvrde korice, perfektan otisak, iskrzan otisak, fibra, perfekt izdanje, stoji mi na polici, stoji mi potkoso, autor, autorski strip, novi kvadrat, larcenet, autor, autor autor autor, i traktor, dakle tko je sve to - nema ga već ni sada.
Napraviti listu s cijenama i priloziti uz oporuku,
Haha... napisati napomenu na kraju: "...Ako ovo čitate vjerovatno sam mrtav... Ne vaditi iz kesice do momenta predaje kupcu. Minimalna cijena 500 evra"
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Zamisli situaciju; negdje 2075. godine staviš kolekciju na aukcije i uspiješ zaraditi kunu po stripu, taman dovoljno da si kupiš najprostiji lijes iz ponude.
he he dobra tema ajmo od najmlađeg člana sin god 16,5 - voli Texa , Dragonera i gle čuda Lilit .biće zbog oskudnog oblačenja.Tu ne stojim loše po pitanju ostavštine i upućen je u cjenovnik (fibra,libellus itd) kćer god 17,5 samo ponešto od Dylana i Zagor Crni gospodar uz to knjige, znači tu sam siguran da će se nešto sačuvati ili unovčiti. hm ovaj...Supruga god. 40 ali u ovom slučaju godine nisu važne, razmišljanje uvijek isto , od prvog dana, masovno uništenje u vidu dobre logorske vatre, srećom još sam živ i jedina varijenta da se stripovi sačuvaju je da ja otegnem papke poslije nje. -JA god. 46 plan, za života pročitati sve što sam nakupovao, sagraditi piramidu sa mauzolejom gdje bi probrani primjerci bili oko mog sarkofaga jbg. dok me netko ne otkopa pa deložira.
Ako ostavite iznose koliko je tko znao dati za pojedine glancere eto zabave nasljednicima kad nas ne bude - da se dobro nasmiju koliko su luđaci znali dati za stari papir. Koji će vjerojatno završiti u dimu.
Ako ostavite iznose koliko je tko znao dati za pojedine glancere eto zabave nasljednicima kad nas ne bude - da se dobro nasmiju koliko su luđaci znali dati za stari papir. Koji će vjerojatno završiti u dimu.
Pravi kolekcionari čuvaju račune i uplatnice tako da se podrazumijeva da idu uz stripove, kad je bal nek' je maskenbal.