Author |
Topic |
Peyo
Advanced Member
Croatia
10393 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 09/09/2014 : 00:18:27
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by goksi
Peyo, imaš sličan ukus kao ovi sa IGN-a
http://www.ign.com/articles/2014/04/10/the-25-greatest-batman-graphic-novels
Dobra lista, makar imam dojam da se neki naslovi na ovim popisima javljaju ponajprije zbog određenog značaja, a ne toliko zbog same kvalitete.
Mislim, Earth One, A Death in the Family, A Lonely Place of Dying, Knightfall i Hush su dobri stripovi o Batmanu, ali pada mi na pamet nekoliko naslova koji su bolji od njih i više zaslužuju mjesto na ovakvoj listi.
Složio bih se s tobom, a mogao sam i sam dodati nekoliko naslova koji po meni ne bi trebali biti tu.
Gotham By Gaslight imam i sviđa mi se, ali ga nisam spominjao jer je Elseworld naslov.
Što se tiče A Death in the Family meni je to silno zabavno.
Dakle, moj popis nije imao pretenzije biti Best of popis nego za ilustraciju što mi se svidjelo od Batmana, iako sam zadnjih godina dosta u zaostatku (čitam druge stvari) pa ne znam da li sam nešto propustio od novijih zanimljivih Batman i općenito DC/Marvel naslova.
Volim također i dobar dio Batman Adventures, Worlds Finest od Rudea zbog prvih 20-tak stranica sam zaboravio spomenuti.
|
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11872 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 27/09/2015 : 20:57:00
|
Vrlo interesantan i neobican strip. Posto sam vec imao susret sa Grantom Morisonom u Ludnici Arkam ocekivao sam ludilo psiholosku pricu, a Gotika to nije. Sto je dobro.
Zabavan, vrlo dobar strip! Preporucujem ga svim Betmen ljubiteljima, vredi ga imati!
Pheonixovo izdanje je odlicno uradjeno sa lepim pogovorom na kraju. |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4817 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10393 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 12/08/2019 : 18:58:29
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by going going
Ovaj Batman: Year 100 deluje vrlo zanimljivo!
I jest.
Bacih opet pogled na komentare.
U međuvremenu sam čitao Year 100 i odličan mi je. |
|
|
Topic |
|