Auh, zar se tri mjeseca unaprijed baš najavljuje? Kako god, doći će brzo i Interliber, ima se što čitati a, opet, bolje nego prošle dvije ili tri godine kad je bilo po jedno mada mi se čini da su i lani najavljivana dva. Pričam o Sammyju. Hvala na trudu za Cubitus.
Ali ovo nisu nikakve službene najave. Ovo su podaci javno dostupni svima i nisu naznaka kada će nešto biti objavljeno.
Dobro, ne poznajem ništa od propisa na tom području i ne bih da širimo i zamaramo ljude. Uglavnom, važno je da to garantira da će biti objavljeno jer je ipak za upis morala postojati inicijativa izdavača.
Oho, dva Sammyja a nigdje Interlibera! Onda nešto meni nepoznato i antov Tangy na 8-ici, vidim 6-icu čekao krajem 2015. godine... Sporo mu to ide. Dobre vijesti za kraj dana, Mr. Bushido.
očekivao sam da će ići barem dva Samija i zadnji Tangi,tako da sam jako zadovoljan ovim nezvaničnim najavama.
sa druge strane,ovaj nepoznati strip je čuveni Runda koga stripofili moje generacije odlično poznaju iz raznoraznih strip revija. U pitanju je geg-tabla strip,pa ko voli ovu formu,svideće mu se. Ja nisam oduševljen tom strip formom humorističkog Bedea,ali sa druge strane,sjajan mi je Runda u formi albuma - ali tih albuma ima tek par;jedan od njih je nešto sa nislkim konjima,i on će se pojaviti u ovom integralu kao 4.epizoda. Ne sviđa mi se ni što ovih integrala ima 10;mnogo je to,zakopaće se SA sa njima. Da je u pitanju Crnobradi gusar pa i ajde,ali Runda nema taj potencijal za 10 knjiga.
edit:sad videh da Samija prevodi Matija Sinković umesto Vlatka Ćesića koji je pokidao na prethodnim knjigama.Ajde baš da vidimo kako će se MAtija snaći.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
kad mogu da Ferijevi svedoci kupuju deseto izdanje Nasilja u DW sa 13 različitih naslovnica,što ne bi štovatelji Šarlijea mogli da kompletiraju Tangija i Laverdira u pišljivih osam knjiga?
k:sa ovim epizodama T&L,ostavrio sam dečački san - imam celokupni opus Šarlijea na Blubu,Riđobradom i Tangiju.Čekao sam na tako nešto preko dvadeset pet godina.
25. album "Survol interdit" nije nikad reprintan jer crtač Alexandre Coutelis to nije nikad dozvolio. Na žalost, taj album je nastavak 24. albuma "L'espion venu du ciel" koji ide u 8.integralu.
Meni se čini da su ovo izdanja za Interliber. Čudio bih se da ih dobijemo prije.
i ja sam mislio kao i ti,i začuđen sam što je sad izašlo - verovatno zbog beogradskog sajma knjiga - ali šta će izaći onda za IL,ako išta novo i izađe?
Meni se čini da su ovo izdanja za Interliber. Čudio bih se da ih dobijemo prije.
i ja sam mislio kao i ti,i začuđen sam što je sad izašlo - verovatno zbog beogradskog sajma knjiga - ali šta će izaći onda za IL,ako išta novo i izađe?
Anto, Interliber počinje za tri tjedna. Ovo su izdanja za Interliber.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Sad sam dobio prva 2 broja Vatrogasaca. Izdanje u odnosu na original ide "2 u 1"... malo sam tražio, može li mi netko tko bolje poznaje sajtove za francuska izdanja potvrditi da će onda ukupno biti 9 brojeva?
Sad sam dobio prva 2 broja Vatrogasaca. Izdanje u odnosu na original ide "2 u 1"... malo sam tražio, može li mi netko tko bolje poznaje sajtove za francuska izdanja potvrditi da će onda ukupno biti 9 brojeva?