teško mi to reć a da ne izpadnem bezobrazan...ali prije če pola forumaša otegnut patke-nego naš Duh sa sjekirom.... na žalost...ili na sreću za buduće ćitatelje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
teško mi to reć a da ne izpadnem bezobrazan...ali prije če pola forumaša otegnut patke-nego naš Duh sa sjekirom.... na žalost...ili na sreću za buduće ćitatelje.
Nadam se da misliš "otegnut papke" a ne "nategnut patke"???
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
koja je razlika?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Normalno da neću...Kada sam pijan iliti nesposoban da održim back up virginity automatizujem sistem samoodbrane u vidu fatlnih plinova. Primetiće samo onaj koji je stremio ka posrnću :D
Zbog svega što je 1Euro na temi o zadnjem najavljenom broju naveo, najbolji kraj bi, po meni, bio da Indijanci Zagora razotkriju, odbace kao Manituova poslanika i da, na temelju toga lagano počne rat, trpanje Indijanaca u rezervate, kako je to povijesno gledano i bilo, i da Zagor shvati kako je njegova ideja o mirnom Darkwoodu bila samo iluzija. I onda da ga nakon jednog od dana u preispitivanju smisla života, svjestan nemoći, Chico spriječi u pokušaju samoubojstva. A on, sa suzom u oku kaže "Oprosti, prijatelju, neće se ponoviti. Idemo loviti, obećavam ti velikog jelena za večeru". I, tako, imadnemo, jedan otvoren kraj ali s pozitivnom notom. Uglavnom, ne bi trebao umrijeti.
Ili pak otidje na jugozapad stavi wampum i kasnije mu se pridruzi Magicni Vjetar i uzivaju u vizijama nastali od peyotla. Uleti Tex i veli :"Decki, u mom kvartu se ne konzumiraju alkohol i opijati! " A mozda im se i pridruzi…
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ne vjerujem da će Zagor umrijeti. Meni više pada rečenica iz "Sjekire i sablje" na um... Ona poznata o bacanju sjekire u najdublju rijeku nakon što osvane mir u Darkwoodu.