Katastrofa, a za sve je kriv totalno nesposbni trener. Alena, Roberto i De Jong u sredini koji u životu nisu zajedno na tim pozicijama igrali i on ih stavi na gostovanju kod Bilbaa - užas.
Ni u Coutinhu nije problem, nego u treneru. Užas i katastrofa. Leo ih je sam nosio prošle sezone, ali teško će to ići i ove. Izgleda da će Atletico osvojiti ove godine. :D
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Inaće, ove godine nekako lagano favoriziram Atletico za naslov..... ni Barca, ali ni moj Real mi ne ulijevaju povjerenje
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Pametan čovjek, potpisujem od prvog do zadnjeg slova.
Jorge D'Alessandro (bivši argentinski golman): "Ne treba Barceloni Neymar, nego trener s glavom, koji zna upravljati ekipom, pogotovo s onim igračima u centru terena."
"Da Sergi Roberto igra glavnog igrača u centru je ludost. Zašto je Athletic pobijedio neki dan? Jer Roberto ne zna povesti igrače iz centra. Da Busquets i Rakitić u takvoj situaciji sjede, kada je teško pomjerati igru, nema smisla."
"Jako sam bio frustriran jer de Jong nije dobio nikakvu podršku na terenu. Općenito, sva ta igra bila je skandalozna i takvo nešto nijedan razuman trener sebi ne smije dozvoliti."
*Argentinac je veći dio svoje golmanske karijere proveo u Španiji (Salamanca), a bio je i menadžer pojedinih španskih timova (Salamanca, Atlético, Betis, Elche), zbog čega je redovan gost u sportskim emisijama kao komentator.
Otići će on ubrzo, ne brini. ;) Ne mogu da zamislim da će ostati do nove godine. Messi neće moći da nosi ekipu sam, a drugih igrača nema. Neymar im treba zbog prodaje dresova, a realno jeste bolji od Dembelea. Trebalo je da su ga prodali odmah, zajedno sa Coutinhom. Što se kupovina tiče, u ovoj situaciji bi Barci dobro došli Sanchez i Pedro, koliko god to nebulozno zvučalo.
Otići će on ubrzo, ne brini. ;) Ne mogu da zamislim da će ostati do nove godine.
Teško, ako ga nisu najurili nakon dva debakla u Ligi Prvaka onda neće ni sada, jedino možda ako se u prvih par kola baš ono zaredaju porazi i publika mu počne zviždati na svakoj utakmici.
Rekao sam ja već, Messi je istovremeno i dar i prokletstvo. Barceloni ne fale igrači, imaju dovoljno vrhunskih, ali će morati da uče kako da igraju fudbal bez Messija. Kad Messi igra i ne igra, to su dva totalno različita načina igre za sve ostale igrače.
Što se kupovina tiče, u ovoj situaciji bi Barci dobro došli Sanchez i Pedro, koliko god to nebulozno zvučalo.
Ma kakvi, Pedro je očajan igrač, nije u stanju proći igrača i sad je još i star. Sanchez je malo bolji ali je ozlijeđen i kad je bio u Barci i on je imao velikih problema sa prolaskom igrača na krilu. Nije to ta klasa.
Što se kupovina tiče, u ovoj situaciji bi Barci dobro došli Sanchez i Pedro, koliko god to nebulozno zvučalo.
Ma kakvi, Pedro je očajan igrač, nije u stanju proći igrača i sad je još i star. Sanchez je malo bolji ali je ozlijeđen i kad je bio u Barci i on je imao velikih problema sa prolaskom igrača na krilu. Nije to ta klasa.
Pedro je pre neki dan igrao kao da mu je dvadeset. ;) A Sanchez bi procvetao u Barci. Nije to ta klasa, naravno. Ali ovo što Barca trenutno prikazuje je klasa ispod.
Otići će on ubrzo, ne brini. ;) Ne mogu da zamislim da će ostati do nove godine.
Teško, ako ga nisu najurili nakon dva debakla u Ligi Prvaka onda neće ni sada, jedino možda ako se u prvih par kola baš ono zaredaju porazi i publika mu počne zviždati na svakoj utakmici.
Rekao sam ja već, Messi je istovremeno i dar i prokletstvo. Barceloni ne fale igrači, imaju dovoljno vrhunskih, ali će morati da uče kako da igraju fudbal bez Messija. Kad Messi igra i ne igra, to su dva totalno različita načina igre za sve ostale igrače.
Tako ti je to kad imaš u klubu najvećeg igrača svih vremena.
...i fabregas......i vratiti tatu martina na klupu...