forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 171

vukozec
Advanced Member

5081 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 06/09/2019 : 13:13:15  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
DR prošla sa -28, ispred Njemačke koja je imala +28 :)

Žao mi Nigerijaca, ispali sa koš razlikom +24.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 06/09/2019 : 21:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Dan 7. Serbia continues, Spanija takodje, bice cupavo u nedelju. Blaga prednost za Serbiju. Kina pokidala Koreju.

Boban Marjanovic ladno u Kinu kad prestanje cirkus Kolorado.

Bircevic i Simonovic dva brata kad bi Celavi reko skaci sa 32 sprata ne bi razmisljali 3 milisekunde.

Bjelica solidan.

sangue navajo
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/09/2019 : 12:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Brazil-Češka 54:83, 5 minuta prije kraja.
Australija loše odigrala ali dobiše Dominikanu.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/09/2019 : 15:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Satoransky odavno pleni, Schilb za ovaj nivo sasvim ok. Kao sto rekoh Aca Petrovic nece izgurati pricu do kraja.

MNE se bespotrebno bruka. Na zalost.

sangue navajo
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 07/09/2019 : 16:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Crna Gora je napravila -17 u 4:30 posljednja minuta. Totalni raspad.

Ispadoše Litvanci, nažalost. Uđoše Francuzima srećno 2 šuta u posljednja 2-3 minuta kojima su uzeli 5 poena, Goberu ne sviraše ono skidanje lopte sa obruča i ćao.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 07/09/2019 : 18:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
Neverovatno je da sada Češka ima lepu šansu za četvrtfinale, sve da i izgubi od Grčke ako to ne bude ubedljivo, eto njih dalje.
No, znalo se da Brazil nije neka klasa, a Grčka je sama kriva što je neozbiljno ušla u meč protiv njih.Mada, da nema Adetokumba pitanje je da li bi Grčka izašla na kraj i sa Novim Zelandom, bez njega su često takve utakmice i gubili, ne može jedan igrač ma koliko bio dobar da napravi čuda.Janis jeste kvalitet, ali on ne može psihički da digne i povuče ovu ekipu Grčke, on je odličan dok ga ide, rastura, kada mu krene nizbrdo to je već druga priča, retko se vraća.Grčkoj bi više legao neko mentaliteta Novickog koji je koliko toliko zbog toga što je bio najbolji kada je najteže umeo da vuče napred prosečni tim Nemačke.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/09/2019 : 18:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Janis Vs Dirk dupe - glava, vrlo solidno zapazanje. Druga je to dimenzija.

Dan 8. Litvanija kaputt, Grcka smesno, Satoransky najbolji.

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/09/2019 : 19:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Sudjenje sam komentarisao davmo. Odabir sudija skandal sam po sebi. Treca liga sudija na WC.

sangue navajo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2019 : 19:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kako sad Grčka komedija, a pre mesec dana smo ih stavljali rame uz rame sa Amerikancima kad smo ih pobedili?

Litvaniju smo jedva pobedili oba puta, Grčku isto teško. Zato me zanima šta ćemo sutra protiv Španije da uradimo, to će nam biti prvi pravi test. Ove brutalne pobede prijaju, ali mi još ne ulivaju sigurnost.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 07/09/2019 : 21:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Litvanija, cini mi se, zestoko pokradena. Da su barem sudije pogledale snimak i procene. Gledaju po pet minuta da li je namerna, a u ovakvom trenutku nista.

Ode moji favorit sa prvenstva.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/09/2019 : 22:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sutra bez zaletanja protiv Spanije. Ako udjemo u njihov ritam, ode utakmica. Veliki teret na spoljnoj liniji.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5619 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 07/09/2019 : 23:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Kako sad Grčka komedija, a pre mesec dana smo ih stavljali rame uz rame sa Amerikancima kad smo ih pobedili?

Litvaniju smo jedva pobedili oba puta, Grčku isto teško. Zato me zanima šta ćemo sutra protiv Španije da uradimo, to će nam biti prvi pravi test. Ove brutalne pobede prijaju, ali mi još ne ulivaju sigurnost.

Ma kidamo i Spance lagano
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 07/09/2019 : 23:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Ne secam se da sam rekao da je GRE ozbiljna ako se komentar na moj prethodni odnosi.

GRE sam zapamtio 1987, do tada su bili kanta za napucavanje. Posle su se popravili dosta i sad su tu u vrhu realno, ali da su komedija ovde jesu. Trener im je komedija sam po sebi i to sam vec vise puta komentarisao. Matora ekipa koja se nije snasla bar za sada. Litvanija je svakako gore prosla.

Da, Srbija sutra ima prvi pravi test.

sangue navajo
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 07/09/2019 : 23:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nisam mislio na tebe, već na čitavu euforiju posle pripremnog perioda:

Zašto je Srbija ispred SAD, Ćurković je ovako objasnio:

"Kada tim:

a) pobedi Grčku u Grčkoj;

b) pobedi Grčku u Grčkoj, a Janis Adetokumbo, vladajući NBA MVP igra za drugi tim;

c) pobedi Grčku u Grčkoj, a Janis Adetokumbo, vladajući NBA MVP, igra za drugi tim pred 18.000 svojih navijača;

d) pobedi Grčku u Grčkoj, sa Janisom Adetokumbom, vladajućim NBA MVP-om, pred 18.000 navijača, dok su Nikola Jokić i Miloš Teodosić van tima,

pa kada se od a) do d) sve dogodi, kad pokažeš uzvišenu snagu da sve ovo uradiš, onda ovde dobijaš broj jedan.

Srbijo, javi nam kako izgleda pogled odozgo".

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 00:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Uopšte mi se ne sviđa ovolika samouverenost. Jeste da smo jaki, jeste da smo ubedljivo pobeđivali, ali nije baš da će svi da skinu gaće protiv nas. Provejava mišljenje da ćemo se prošetati do finala, a u njemu ćemo razbiti Amere (osim ako ih neko drugi ne izbaci pre, onda ćemo tek da razbijemo u finalu).

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2019 : 00:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Ma kakvi, daleko je sunce druze. To samo paljevine koje nisu odgledale 20 utakmica mogu da trabunjaju.

Polako Celavac i ekipa guraju ali da vidimo ESP.

USA i dalje no 1 favorite.

sangue navajo
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/09/2019 : 02:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Naravno, svako normalan zna da još Srbija nije imala pravi test na prvenstvu. Ona kaubojska Italija nije nikakav pokazatelj.
Ameri, Španci, Francuzi, oni su jeba do neba.

Edited by - swamp thing on 08/09/2019 02:18:10
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2019 : 11:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Angola Tunis hmmmm kombinovani sastav druge aba lige plus 20 protiv bilo koje od ove dve selkcije.

U Fiba sede opasni glupaci.

sangue navajo
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/09/2019 : 15:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Uzasna 2/4. Rezultat je jos i dobar. Pad je usledio kad su poceli da ulaze igraci sa klupe.
Morace Milutinov ovde vise da igra. Bobi i Raduljica ne mogu u ovom ritmu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/09/2019 : 15:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Uopšte mi se ne sviđa ovolika samouverenost. Jeste da smo jaki, jeste da smo ubedljivo pobeđivali, ali nije baš da će svi da skinu gaće protiv nas. Provejava mišljenje da ćemo se prošetati do finala, a u njemu ćemo razbiti Amere (osim ako ih neko drugi ne izbaci pre, onda ćemo tek da razbijemo u finalu).

To je bilo i moje mišljenje. Evo sad dobili račun.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2019 : 15:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
19 minus na kraju trece. Eto kako izgleda kad se prze ljudi bzvz, mora mnogo bolje Celavi. Bar smo izbegli neugodnu Poljsku

sangue navajo
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4919 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 08/09/2019 : 15:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Uzasna 2/4. Rezultat je jos i dobar. Pad je usledio kad su poceli da ulaze igraci sa klupe.
Morace Milutinov ovde vise da igra. Bobi i Raduljica ne mogu u ovom ritmu.

Kljucno - kad su pocele izmene puklo je.

sangue navajo
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/09/2019 : 15:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sviraj kraj.
Nas klasicni poraz od Spanaca, mnogo puta vidjeno.
Cekaju nas Poljaci.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 15:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Srbi se šokirali zonskom odbranom Španije. I još se ljute što su Španci našli rešenje za ona dva jedina napada koje ponavljamo iz utakmice u utakmicu.

Dobro je što imamo super selektora koji nalazi odlična rešenja u toku utakmice i koristi kvalitet igrača koje je poveo, inače bismo izgubili i sa više od dvadeset razlike.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 08/09/2019 : 16:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ovaj poraz Srbije je poraz u suštinski nebitnoj utakmici i u najboljem momentu da shvate da se neće prošetati ni do medalje, a ne do titule.

Ako misliš da uzmeš titulu moraš da dobiješ sve eliminacione utakmice pa je nebitno kad ćeš igrati sa Amerima. Čak je i polufinale bolja opija od finala jer će Ameri imati meč manje za uigravanje.

Go to Top of Page
Page: of 171 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000