Kad smo kod degenerika ( ne služim se ovim inače, ali degenerika se zove degenerik ) Covington se izblanirao u dva dana nemilo. Prvo je izašlo u javnost da je nešto dobacivao Stipinoj ženi kada se ovaj borio kontra DC-a, rekao mu Stipe da će porazgovarati kada ga vidi, pi*** patnik, ne može do pi*** a da ne plati. I onda je napisao Nurmagomedovu da j*** koze.
Ma taj Covington je puno puta vec pretjerao, stvarno ide preko granice. Ali inace, mora mu se priznat da je strasan borac, sto se tice hrvanja i toga, stvarno je top borac. Ali lajav do bola..
Ma taj Covington je puno puta vec pretjerao, stvarno ide preko granice. Ali inace, mora mu se priznat da je strasan borac, sto se tice hrvanja i toga, stvarno je top borac. Ali lajav do bola..
Njega je Werdum hvatao po Brazilu pa ovaj bježao... ma ja ti kažem njega će Dana White jednom naći polomljenog u kontenjeru.
Vidio je da ce se tim trash talkom promovirati, vjerojatno je htio krenuti stopama Conora. Ali zaista bi ga netko mogao ozlijedit van kaveza sa tim ponasanjem, ne znam koliko mu je to pametno..
Bome i ova borba dobra aha, bas imaju taj svoj stil, jako slican medjusobno i puno kvalitetnih boraca dolazi od tamo. Zasad je ova borba izjenacena, mala prednost za Askarova..
Esparza ce sigurno ici na rusenje, ona ima to hrvanje. Ali ako Grasso se uspije odhrvati i ostati u stojci, Esparzi se lose pise. Navijam za Grasso, ta cura mi je bas simpa, ali i atraktivna borkinja, mislim na stil borbe koji ima
Vrhunska borba yebemu, da bar Grasso uspije nekako ostati gore, volio bi da dobije. A malo fali da nokautira Esparzu, par kombinacija u stojci da sjedne..
A što je ovo majke ti mile. Ruka joj pukla za stotinku i onda izvlačenje ( tap mašina McGregor bi tapkao pet puta ). Brutaliziranje 15 minuta. Kakav event realno ako ne i bolji od brojčanih. Edit: ma daaajjj
Naj borba do sad steta eto, kvragu, malo je falilo.. Trebala je Grasso u 3R ostat u stojci kad ju je imala u nokdaunu, zeznula se sto je otisla u parter, bas mi zao..