03.10. DILAN DOG 152 (361) Mater dolorosa 10.10. MARTI MISTERIJA 51 (329) Pretnja sa Alagale 17.10. ZAGOR OP 49 Smirnofova tvrđava (150b-152a) 24.10. ZAGOR 153 (621) Krik vile zloslutnice 31.10. DILAN DOG 153 (362) Posle duge tišine
DILAN DOG 152 (361) Mater dolorosa
Datum izlaska: 03.10.2019. Scenario: Roberto Recchioni Crtež: Luigi Cavenago Naslovna: Angelo Stano
MARTI MISTERIJA 51 (329) Pretnja sa Alagale
Datum izlaska: 10.10.2019. Scenario: Luigi Mignacco Crtež: Enrico Bagnoli; Maurizio Gradin Naslovna: Giancarlo Alessandrini
05.12. MISTER NO 74 (365) Neobičan susret 12.12. TEKS VILER 66 (566) Vojnik se vraća kući 19.12. ZAGOR 155 (623) Povratak samuraja 19.12. MISTER NO ZS 17 (almanah 3) Priča o junaku 26.12. DILAN DOG 155 (364)
MISTER NO 74 (365) Neobičan susret
Datum izlaska: 05.12.2019. Scenario: Guido Nolitta Crtež: Stefano & Domenico Di Vitto Naslovna:
TEKS VILER 66 (566) Vojnik se vraća kući
Datum izlaska: 12.12.2019. Scenario: Claudio Nizzi Crtež: Miguel Angel Repetto Naslovna: Claudio Villa
još uvijek ništa od pompezno i davno najavljivanog bonelli all star?
U uvodniku novog Zagora piše da do kraja godine planiraju da objave specijalno tvrdokoričeno kolekcionarsko izdanje u povećanom A5 formatu pod nazivom Pueblo! Ono će obuhvatati kompletnu priču iz redovne serije (brojevi 642–645) koju je napisao Buratini a nacrtao Kerac. Kerac je nacrtao i naslovnu ilustraciju, a izdanje će sadržati i dodatke.
još uvijek ništa od pompezno i davno najavljivanog bonelli all star?
U uvodniku novog Zagora piše da do kraja godine planiraju da objave specijalno tvrdokoričeno kolekcionarsko izdanje u povećanom A5 formatu pod nazivom Pueblo! Ono će obuhvatati kompletnu priču iz redovne serije (brojevi 642–645) koju je napisao Buratini a nacrtao Kerac. Kerac je nacrtao i naslovnu ilustraciju, a izdanje će sadržati i dodatke.
Možda će to biti prvi broj pomenute edicije.
nije to to... kao prvo bonelli all star izdanje je najavljivan (ukoliko me sjećanje još dobro služi, jer davno je bila najava) "nasilje u darkvudu" u koloru.
baš razočaravaju, od stripova u ZS, do nikad objavljenog bonelli all star...
"Experience is simply the name we give our mistakes"
@dragan4e - izvrsno, mislim da je već netko bio spominjao u nekoj dr. temi, ali bas dobra vijest. To je ovo, ako mogu citirat Solara iz druge teme:
Originally posted by solar
Bane sa svih svojih 314 tabli Zagora
Originally posted by I like girlz
nije to to... kao prvo bonelli all star izdanje je najavljivan (ukoliko me sjećanje još dobro služi, jer davno je bila najava) "nasilje u darkvudu" u koloru.
Nije, u Bonelli All Staru je trebala ići prva uopće priča od Zagora, "Zasjeda u šumi" ili "Šuma zamki" (kako je već naziv).
Ideja je dobra, strip bas i nije. Bane je odradio dobar posao, ali je scenario cisto smece. Uglavnom, bice dobro ukoliko u buducnosti bude vise ovakvih izdanja, samo treba obratiti paznju da to budu kvalitetne ili markantne epizode.
Ne znam, ocekujem banalne odgovore kao i za sve sto rade. Moj utisak je da stampaju sta im se svidja i da realno lose procenjuju trziste. Otud cudjenje za skupa izdanja drugih izdavaca koja se ok prodaju, jer ne vidim svrhu Obojenog programa i Zlatne serije. Ali to je samo moj stav. Neka gura kako ko misli. Sve najbolje.
Nije, u Bonelli All Staru je trebala ići prva uopće priča od Zagora, "Zasjeda u šumi" ili "Šuma zamki" (kako je već naziv).
Jeste najavljeno i jedno i drugo u Bonelli All Star... tj. da će ići dve priče u koloru, Šuma zamki kao prva priča Zagora, i Nasilje u Darkvudu kao prva priča izdata kod nas
Pišu li išta o kolekcionarskim knjigama Mister Noa?
Kažu da mu je dosta žene i djece i kuće, i da ga neka nostalgija vuče, i da će se vratit’ kad mu bude ćeif. U ruci mu piva, za reverom značka... Komšiluk vik’o Fatma bona pusti hajvana, vratit će se on samo da propije sve.