I jos osvoji 3R na kraju. Ja da sam primio onih par udaraca na kraju 2R, lezao bih jedno pol godine u bolnici dok bi se oporavio. A ovome dosta minuta i vec ide dalje..
Nevjerojatno Bisping mi je super, komentira da mu je glava letila kao ona loptica u fliperu kad igras cvrsti svi veceras, valjda Dana nece bit skrt pa da malo sastrane ispod stola im da jos nesto keša.
Edit: 77 udaraca primio u glavu u prve dvije runde
Ovo je previše,dečko ima srce od planine, ali ozbiljno neka razmisli da izađe van ufc-a. Previše štete, zadnju je slično bilo ali mislim da je tapkao, ovo je brutaliziranje i za tri godine ako nastavi je u pelenama.
Kao da su sami zombiji nocas, samo idu naprijed i ne odustaju. Moram pohvalit suce veceras, mislim na ove u samom oktagonu. Ima onih koji bi ove neke borbe preuranjeno prekinuli, ovi veceras daju svu mogucu sansu borcima da se vrate u borbu i zato imamo super meceve.
Edit: Bisping komentirao za Gifforda, ono pred kraj 1R. Ali sa divljenjem, nije mislio nista lose. Nego koliko decko srce ima i kako je to uspio prezivit.
UFC ce ga sigurno zadrzat unatoc porazu, oni vole ovakve srcane borce. Samo previse stete prima, dobit ce priliku i nadam se da ce je znati iskoristit i mozda neke stvari promijenit.
U uvodnima kao da se borci zele vise dokazat, pa da ih se u sljedecim borbama i njihovo ime nadje na glavnim. Zadnje 3 borbe mislim da bi trebale bit bas ono prave.
Jako bi volio da Kron Gracie dobije, on je sin od poznatog Ricksona Graciea, onog celavog lika ako si gledao PRIDE 1 kad je u glavnoj borbi veceri pobijedio Takadu. Jako poznata Gracie obitelj koja je dovela jiu-jiutsu u Ameriku, a ne treba ni spominjat da je Kron Gracie jedan od vrhunskih majstora i da malo tko ce s njim dolje u parter. U Gracie obitelji, prakticki cim prohodas odmah ucis jiu-jitsu, oni jako do toga drze ozbiljno, to je njihov trademark.
Znam za njih gledao do ufc 5. Kada je jedsn od njih osvojio 4 ufca mislim, tri za redom. I u pride sam gledo 1. i 2. Taman sam htio napisati za uvosne borbe. U glavnima samo zadnje dvije su vrh, oatalo nije na razini.