procitao sinoc i jedno i drugo - i glasove vode i posle duge tisine ovo prvo - nisam razumeo; back to the drawing board ovo drugo - sjajan primer kako lako sklavi vodi pricu i onda se setim svih pokusaja ovih drugih...
"Ko ne zna, a ne zna da ne zna - opasan je - izbegavajte ga! Ko ne zna, a zna da ne zna - dete je - naučite ga! Ko zna, a ne zna da zna - spava - probudite ga! Ko zna i zna da zna - mudar je - sledite ga!"
Ozbiljno ti je toliko nejasno? Sclavi tu je manje izravan nego u navedenom Dylanu ali i dalje je to dobro stari Sclavi. Ovaj put osim drugih omažira i sam sebe. Kao što sam napisao u svojem komentaru, kad ga pročitaš zapitaše je li moguće da mu je to prvi GN koji je napisao.
Ozbiljno ti je toliko nejasno? Sclavi tu je manje izravan nego u navedenom Dylanu ali i dalje je to dobro stari Sclavi. Ovaj put osim drugih omažira i sam sebe. Kao što sam napisao u svojem komentaru, kad ga pročitaš zapitaše je li moguće da mu je to prvi GN koji je napisao.
da, te reference su jasno vidljive ali sam strip mi je cudan i neobican vrlo se brzo i lako cita zli jezici bi rekli da ovo svako moze: crtez u olovci koji je zapravo vise skica nego pravi crtez teksta nema puno e sad bavljenje simbolima i trazenje dubljeg znacenja mi nikad nije bilo jaca strana ja sam nekako pre za meat-and-potatoes
Ovo bih kupio samo radi naslovnice koja zanimljivo izgleda, iako se motiv ne razlikuje previše od originala, samo što tu priču već imam u dvije verzije pa nisam siguran koliko ima smisla duplirati.
1. Četvrti Teks gigant biće Vilin, sledeće godine 2. Knjige Dampir i Dragonero do kraja ove godine 3. Knjige Mister No i Napoleon sledeće godine 4. U planu je Dedvud Dik sledeće godine, u 3 broja Zlatne serije 5. Mister No revolucija sledeće godine u Obojenom programu, 2 u 1
They have money for wars, but can't feed the poor!
1. Četvrti Teks gigant biće Vilin, sledeće godine 2. Knjige Dampir i Dragonero do kraja ove godine 3. Knjige Mister No i Napoleon sledeće godine 4. U planu je Dedvud Dik sledeće godine, u 3 broja Zlatne serije 5. Mister No revolucija sledeće godine u Obojenom programu, 2 u 1
I 4 ili 5 potpuno bespotrebna kolekcionarska izdanja Dilanovih epizoda iz redovne serije preko reda u velikom formatu i tvrdih korica i sa tekstualnim dodacima, koje cemo par meseci kasnije dobiti u redovnoj seriji po ceni od 270 dinara.