Navijao sam za Luquea, ali drago mi jako zbog Thompsona jer me podsjetio na dane kad je došao u UFC. To je to, da je bio bilo koji drugi protivnik, vjerojatno bi bio nokautiran nakon ovakvih udaraca. Zasad borba večeri za mene.
Thompson savršeno kretanje, stalne promjene smjera i ubadanje direktom, drastično je poboljšao boksačke tehnike, mana mu je i dalje što nema nokautersku snagu u udarcu i ne podnosi najbolje udarac.
U svakom slučaju večeras je razbio Brazilca koji se pokazao kao jako čvrst protivnik, ali nije uspio gotovo ništa pokazati.
Thompson savršeno kretanje, stalne promjene smjera i ubadanje direktom, drastično je poboljšao boksačke tehnike, mana mu je i dalje što nema nokautersku snagu u udarcu i ne podnosi najbolje udarac.
U svakom slučaju večeras je razbio Brazilca koji se pokazao kao jako čvrst protivnik, ali nije uspio gotovo ništa pokazati.
Thompson jako korektan i pristojan momak.
Ima tip vrhunski karate... svaka čast, ne znam kakav mu je parter.
Bio je bez poraza, mislim da je iz kickboxinga došao sa skorom 66-0, natjecanje koje je držao Chuck Norris. Onda je došla borba u UFC-u protiv Matt Browna koji ga je uništio u parteru. Taj poraz mu je jako dobro došao, jer tada je došao neki novi, bolji Thompson, jedno vrijeme sa GSP-om trenirao. Ima solidan parter, ali mu ne treba toliko jer ima strašnu obranu od rušenja, malo tko ga može srušiti na parter.
Bio je bez poraza, mislim da je iz kickboxinga došao sa skorom 66-0, natjecanje koje je držao Chuck Norris. Onda je došla borba u UFC-u protiv Matt Browna koji ga je uništio u parteru. Taj poraz mu je jako dobro došao, jer tada je došao neki novi, bolji Thompson, jedno vrijeme sa GSP-om trenirao. Ima solidan parter, ali mu ne treba toliko jer ima strašnu obranu od rušenja, malo tko ga može srušiti na parter.
A kao mlad je (Till), ali ipak neke stvari bi trebao znati i nije to izgovor mu Malo su ga ti porazi "prizemljili". Mislim da Gastelum nema poraz nokautom, jako čvrst.
Ovaj trener Rafael Codeira je bio skoro cijeli život trener Wanderlei Silve u njegovim naj borilačkim danima, Gastelum već duže vremena kod njega..
eto sve rečeno.
gotovo od rođenja je u kickboxingu, a odrastao je u školi karatea. dosta skroman momak s obzirom na rezultate koje ima.
Uz prvu borbu uvjerljivo najlošija borba večeri. Till dŕžao Gasteluma na distanci i nikakav rizik preuzimao, Gastelum se trudio ali prevelika je rzlika u visini da dopre do Tilla.