Koja vecer Ali vidio sam uoci borbe, kad su pokazali one njihove omjere u kladionici, Rus je bio jako jako veliki favorit, ocito ljudi znaju. Ja nisam imao pojma da ce ovako ispasti.
Koja vecer Ali vidio sam uoci borbe, kad su pokazali one njihove omjere u kladionici, Rus je bio jako jako veliki favorit, ocito ljudi znaju. Ja nisam imao pojma da ce ovako ispasti.
Ja sam gledao Afrikanca i nokautirao je protivnika u debiu, baš jw izgledao dominantno.
Da u pravu si, bilo je više takvih, mene je prebacilo na prošli nokaut leea. Reem ja mislim da su ovo sve twhničko nokauti, zato što su borci mogli barem pokriti se po glavi, nokaut je kada leži i ne može se više nikako braniti, zar ne?
Aha, TKO je kad ga ide jos udarati, a sudac prekine. A KO kad ga pogodi i nema dodatnih udaraca, vidi se da je gotov. Iako je ovo bilo na rubu KO-a. Zapravo, ovo i jest bio KO jer ga je bas posteno uzdrmao za nokaut i vidim da je sluzbeno tako upisano.
A baš nekako na rubu jer se sudac bacio među njih. Meni je nekako nokaut ono kada je gonzaga Mirka pogodio ili ovo zadnje lee... Ali nije bitno, što je meni... bitno što je ispravno.
Tony je puno bolji na parteru od ovog Njemca sto je slavio veseras protiv Khabibovog bratica, puno covjek ima tih tzv. sweepova, tranzicija, jako je mobilan dolje i uvijek prijeti opasnost. Mislim da ce njemu biti svejedno ako ga Khabib srusi dolje, samo da bude 100% zdrav, to je najvaznije.
Aha, ja bi rekao jos najvaznije sto Tony ima je - kardio. Svi protivnici od Khabiba se dosta brzo ispusu i poslije su lak plijen. Tonyu se to nece dogodit.
Iz ovog kuta čisti nokaut. Martin dobio, baš mi je drago. Drag mi borac.
Zao mi je Tonka Martina, mislim da je rekao da mu se zena bori protiv raka (rak dojke), pa da jw ovu borbu njoj posvetio. Svaka mu cast, bas je dobar bio, i na parteru pogotovo.