No, vjeruj mi Supermark, izmislit će nešto i tada, kad napravimo kako si rekao. KAKO SU ONI REKLI.
Fali boja, fali frejmova, a di su vam prava za mjuzu, oćeš u ćuzu, a? Jes platio parking? Ha? A pravopisne greške? Račun od lektora, odma! O D M A H!! A vi ste izgleda gej ustaša?
Ispravak. Esko sjedi pred telkom. Usran ko grlica. Ili čita ovaj topic. Esko, brate, ne boj se. Ne boj se. Ja sam tvoj drug, ne boj se. Ali i ne laži iza leđa. To je sve. Pusa. Pusa.
Ne znam jedino šta da radim s Vladom? Citiram njega "ja sam isfrustriran i samo prcam, provociram raju". Imam to napismeno od njega. Al nebitno. Bitno je da je zbog malih provokacija gorio Vukovar, Mostar, Sarajevo i Beograd. Nema malih provokacija Vlado, nema malih grijehova. Nema.
Kalaš. Maksimir. Trčanje. Gologuz. Odo sad, stvarno. Živit. Pusa svima.
Laku noć. Mirno spavajte.
:)
Vidimo se sutra.
"U srijedu 4. prosinca od 16.00 do 18.00 u Booksi pozivamo vas na druženje s francuskim kolegama kako bismo im predstavili hrvatsku književnu scenu u što ljepšem svjetlu, a možda i s ciljem prepoznavanja naših autora i na međunarodnoj sceni."
Pozvani ste. Ajmo francuzima prodat naše stripove.
Phuh, phuh ... vratio sam se iz noćne hajke. Nisam mogo pronać ničiju adresu, dah, dah, ah ništa, niko nema ništa ... dah, dah... Morat ću po dosjeima kopat...
Jaki, zakon video. Stvarno je majstor. Melje i slika. Super je što crta cure, što mu prstići cure rišu, a ne beže naokolo bez pitanja... He, he, jedan tren mi se učinilo da crta turbo nabildanu đevojku. Btw, neprofesionalan video. Bar smo na kraju mogli vidjet sliku.
Super je znati da mu je Edy prvi poso našo. Na kružocima, kad ljudi pilićare i ogovaraju, čuo sam sasma slučajno da Edi i on nisu mogli dugo u istoj prostoriji. Dok opet, Edi mu našo prvi job vanka. Pa ti vjeruj glasinama...
Esko je i meni ponudi posoo. Tuširanje njejovih olofaka. Hvala ti Esko ko bratu, al ne hvala. Pitanje još stoji. Nije mi jasno samo kako sam te zahebo?
Ima jedna super priča. Nisam imo posla i morao sam razmotriti i amere. Ono, crtanje dno dna stripova. G. Cebulski, rusko prezime btw, duša od čoveka marvelov je skaut ili urednik. Nebitno.
I čujem se ja s Talajom. Kaže, on dođi tamo i tamo, bit će Cebulski. U uletim ja u taj ñeki restač. Svi klopaju, Cebulski škljoca hranu, divi joj se. Klopa Esko, Talaja, Cebulski i neki američki tulipani. Čeka se i Parlov...
Glupa situacija, ja gledam, oni klopaju. I sad meljemo malo. Kaže meni Cebulski, " ne gledam danas portfolie, tek sutra u Makarskoj..." A ja tam čekam i gledam ih 2 sata kak klopaju.