Meni ne smeta što stavljaš linkove sa nemačkim vestima, fotografije isečaka iz nemačkih novina i sl. Ja taj jezik predajem i nije mi problem da ga čitam. :D Ali koliko to ima smisla na ovom forumu ovde, ne znam baš...
Vanq Dijk i Alisson su u direktnom dvoboju izbacili Messija, uz to je Alisson osvojio Copu, CL i bio samo najbolji golman Cope, CL i Premierleague.
liverpool ima 3 u 5, odnosno 4 u 7., mane je uvjerljivo 4., ispred alissona je i salah...da je netko iskočio kao mo 2017/18 ne bi bilo dvojbe. messi ima samo prvenstvo, nije nužno ni to :)
"Recimo izbor 2013. kada je Bayern pomeo Messijevu Barcelonu i čitavu Europu. Franck Ribery imao je sjajnu sezonu, cijelo ljeto bio je najveći favorit, no na kraju je Zlatnu loptu osvojio Ronaldo, čiji klub nije osvojio nijedan važan trofej te godine."
van dijkovi suigrači iz liverpoola su osvojili cca 600 bodova. kada je lani osvojio modrić varane je dobio 121 bod, a ramos, benzema i bale cijelih 16 i to zajedno :) luka je izabran da se za njega lobira i rasturio je u sezoni koja vjerojatno nije ni njegova osobno najbolja sezona. barca dobro kuha, ali real je nenadmašan :)
Originally posted by darkwoodaxe "Recimo izbor 2013. kada je Bayern pomeo Messijevu Barcelonu i čitavu Europu. Franck Ribery imao je sjajnu sezonu, cijelo ljeto bio je najveći favorit, no na kraju je Zlatnu loptu osvojio Ronaldo, čiji klub nije osvojio nijedan važan trofej te godine."
Nagrada se dodijeljuje najboljem igraču godine, ne najtrofejnijem Nogomet igra 11 igrača
Nitko ne može reći da je igrač sa 66 golova i 15 asistencija u jednoj kalendarskoj godini dobio nagradu nezasluženo
meni paše radi messija. ovo pod navodnicima je novinarsko razmišljanje. e sad, da barca osvoji ligu prvaka, a da je messijev doprinos ajmo reći posredniji , bez tako velike dominacije u statistici, pitanje je kako bi (ja) razmišljao da osvoji netko drugi :)
prosla dva vikenda je prava slika messija i cristiana i njihovog rivalstva...mesijeva tri gola, dva plasirana suta van 16, i jos jedan sa ruba pod samu precku..prije toga kolo, solo prodor sa centra, i gol odluke protiv atletiko madrida.. s druge strane ronaldov gol unutar peterca, i kolo prije toga penal, 90% njegovih golova...
najjaca scena, prilikom slavlja kod postizanja gola laziju, jedan od igraca juventusa krenuo da zagrli ronalda, a ovaj mu pokazuje da malo saceka da on prvo skoci u zrak, i malo se zavrti i hukne...ne znam za vas, ali meni to djeluje malo retardirano...
prosla dva vikenda je prava slika messija i cristiana i njihovog rivalstva...mesijeva tri gola, dva plasirana suta van 16, i jos jedan sa ruba pod samu precku..prije toga kolo, solo prodor sa centra, i gol odluke protiv atletiko madrida.. s druge strane ronaldov gol unutar peterca, i kolo prije toga penal, 90% njegovih golova...
najjaca scena, prilikom slavlja kod postizanja gola laziju, jedan od igraca juventusa krenuo da zagrli ronalda, a ovaj mu pokazuje da malo saceka da on prvo skoci u zrak, i malo se zavrti i hukne...ne znam za vas, ali meni to djeluje malo retardirano...
Naravno da je retardirano, taj momak se nikad neće riješiti kompleksa, ne znam u čemu je problem, jedan je od najboljih nogometaša u povijesti igre, nitko mu to ne može oduzeti, a ponaša se kao balavac na školskom igralištu koji je zabio trećem ce...