Kod Texa su još lošije jer na mnogima njega niti nema.
Da,bas!😁 Razlika nebo i zemlja koliko su mi Donatellijeve na Malom rendzeru puno efektnije i vintage klasik nego ove Ferrijeve. Pisao sam da bih volio neko izdanje poput ovog sa striscia coverima,ali sto vise gledam nije to -TO.
+1
Ovo su tako loše naslovnice da je i teško pogoditi da je strip o Zagoru. Kao da su se djeca igrala - katastrofa.
Uh, kada se sjetim ove turbo naivnosti od priče, takvo nešto se ne viđa često čak niti kod Zagora.
Au, da. I ja se secam ove epizode. Cak sam je dva puta procitao. Jednom u izdanju Veselog cetvrtka i posle par godina ponovo u Libellusovoj kolor biblioteci. Jako slabo. Bonelli stariji se nikako nije snasao na Zagoru, jedino mu je vestica Jaska pamtljiv lik i iole korektna prica.
sve se nadam da je greska neka i da mozda se misli na one nove zagor striscie sta su crtali verni, sedioli i della monica...barem nesto novo...ali tesko...
ne bi me iznenadilo da ubrzo vidimo najavu strip agenta za kolor bleka...
Da je barem ovaj najnoviji reprint najboljih Zagorovih priča što izlazi sa La Gazzetta dello Sport i Corriere.... ali je najvjerojatnije klasik, samo što je ime klasik zauzeto pa su odabrali originalni naziv.
ja ipak mislim da su korijeni u pitanju..pa nece valjda iste epizode ici samo u par mjeseci razmaka u klasiku i ovome...da su ovo mislili izdavati, ne bi klasik vratili na pocetak od zasjede u sumi vec bi nastavili dalje...a i ovo original se lako zamjeni sa origini, to jest korijeni...
napokon! vijest godine, hahahaha al' stvarno! ovome se veselim ko mala beba (ili tuta) sisi. napokon da i mi dobijemo Zagora kako ga je bog zamislio, sa mat koricama, kolorom na novinskom papiru, "remitenda" tiražom, cijenom s ljudskim licem... Zagor po mjeri čovjeka.
Tako je.U nas Tex mjesečno ali u Italiji svakih 15 dana ali u nas je duplo deblji(sadrži 2 talijanska broja). Tako će i Zagor izlaziti u nas svaka 2 mjeeca a u Italiji izlazi mjesečno i sadržavat će dva talijanska broja. Valjda vam je sad sve jasno?