Naslovnice bi trebalo ubaciti, ja ću ovdje staviti po redu kako bi bilo najbolje staviti naslovnice, a zelenom bojom ću obojati one koje su stavljene već.
KT SR 1: Il piccolo ranger KT SR 2: L'indiano bianco
- -
Rubrika "zanimljivosti" - stavit ću crvenom bojom što bi trebalo dopisati.
U Italiji je ova epizoda objavljena 15.06.1958. godine, a reprint u Bonelli formatu izašao je u prosincu 1963. i siječnju 1964. godine.
U bivšoj Jugoslaviji je ova epizoda objavljena u sklopu Zlatne Serije, i to kao ''Lažni žig M7'' (pod rednim brojem 54), 19.06.1970. godine i ''Vešala čekaju'' (pod rednim brojem 84), 1971. godine. U drugoj Dnevnikovoj ediciji, epizoda je objavljena u; KT LMS 697: Lažni žig, KT LMS 699: Sinu za ljubav i KT LMS 711: Sablasni jahač.
U Hrvatskoj je ovu epizodu izdao Van Gogh, u ožujku 2006. godine, a Ludens u siječnju 2014. godine.
Frankie Bellevan, vjerni pratitelj Kita Tellera, prvi se put pojavljuje tek na 110. stranici petog po redu broja (KT SR 5 ''Il padrone della folgore'', KT LMS 20 ''Gospodar munje'', KT LMS 727 ''Čarobno koplje'', STRZ 15 ''Gospodar munje'', KT VG 5 ''Gospodar munje'', KT VGK 5 ''Gospodar munje'', LU 3 ''Gospodar munje''), tako da se ne čudite kako to da ga nema.
Razlog što fale naslovnice je što je recenzent pratio natpis "Kraj epizode" na kraju prvog sveska, gdje ta avantura ne završava. Stoga je i krivi broj stranica. Bila je kriva postavka u startu, a kod početnih epizoda je teško ustanoviti gdje pojedina epizoda završava, kao što se vidi i na primjeru Texa. Ako se već ide u ispravljanje, onda treba i napisati da epizoda ima 161 stranicu. To sam objasnio i u svom komentaru. Ako Solar ima volje to ispravljati, sve štima kako je Reem napisao.
Razlog što fale naslovnice je što je recenzent pratio natpis "Kraj epizode" na kraju prvog sveska, gdje ta avantura ne završava. Stoga je i krivi broj stranica. Bila je kriva postavka u startu, a kod početnih epizoda je teško ustanoviti gdje pojedina epizoda završava, kao što se vidi i na primjeru Texa. Ako se već ide u ispravljanje, onda treba i napisati da epizoda ima 161 stranicu. To sam objasnio i u svom komentaru. Ako Solar ima volje to ispravljati, sve štima kako je Reem napisao.
Je, vidi se to i u njegovom tekstu, gdje isto u jednom dijelu piše da ima tih puno "epizodica", ali ti si u svom popisu jasno to naznačio. Jer ja možda budem radio odmah sljedeću recenziju kronološki poslije te, "Bijeli Indijanac", pa bih htio da nam štimaju stranice i da su nam podaci točni (skupa sa naslovnicama i sa svime). Ta prva recenzija je ionako napisana više onako u "širem smislu", pa bi se moglo staviti gore broj stranica 161. tako da će i ljudima koji budu čitali i gledali te podatke, biti jasnije
Editirat ću u svom postu gore još to za broj stranica, pa da Solar ima sve na istom mjestu kad bude imao vremena, to sve ubaciti. Jer u zanimljivostima su neke stvari "zastarjele", pa bi podatke trebalo osvježiti, a mislim da Solar neće tu imati puno posla, samo kopira tekst i zaljepi
Hvala ti puno što si osvježio recenziju (https://www.stripovi.com/recenzije/kit-teller-kt-vg-1-utvrda-rendzera/727/), stvarno si kralj Ako te smijem još nešto zamoliti u vezi te recenzije, fali samo još ona naslovnica koja se "reže", pa smo uspjeli naći nekoliko verzija za rezanje. Koju god da odabereš, bit će dobro. Ipak je to uvod u Malog Rendžera pa svaka na neki način paše. Ponovio sam čitanje te priče i zaista stranice odgovoraju (161 stranica), kod Ludensa 1 je to od 3-163.
Naslovnice za rezanje (slike su većih dimenzija, pa ću stavit kao linkove da ne zatrpam temu), znači, odabereš jednu koja ti se čini naj:
Recenzije u staroj verziji sajta (prije 2009.) zbog drugačijeg dizajna nisu imale "cover" slike tako da ih nema ni ova od Kita. Nisam ih nikad ni pokušao ubaciti a mislim da nema potrebe to sada mijenjati, neka ostane kako jest.
Koliki je točno rekord recenzija u jednom mjesecu?
Kad si mi već zadao ovaj zadatak pročešljao sam malo dublje arhivu i ipak nije točan onaj podatak da je najveći broj objavljenih recenzija bio u 4. mjesecu 2011. kad ih je bilo 25.
Pazi sad solare, ipak ćeš se morati malo više uznojiti jer sam iskopao točne podatke. A oni glase da je najveći mjesečni broj objavljenih recenzija bio kod čak tri mjeseca:
12. mjesec 2007. godine - 29 recenzija 5. mjesec 2009. godine - 29 recenzija 6. mjesec 2009. godine - 29 recenzija a odmah iza njih slijedi 10. mjesec 2003. godine - 28 recenzija