Author |
Topic |
cerichus
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1616 Posts
Member since 01/02/2007 |
Posted - 18/12/2019 : 23:01:05
|
quote: Originally posted by udarnik007
M&G u ranim Dylanima su odlicni. Ovo u Maxi ediciji sto rade je kao da crtaju preko one stvari. Bas sam jucer listao redovni broj 29. Dok grad spava. Neusporedivo je to s ovim danas. Ne znam u kojim su godinama, vjerojatno i zasicenje igra svoje a i price u Maxi Dylanu su, blago receno, sranje.
Jedan ima 83 a drugi 73 godine. |
Elvis has just left the building! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 19/12/2019 : 08:29:39
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by swamp thing
quote: Originally posted by ivanl
Montanari i Grassani su vlasnici jednog od najboljih crteza/stila u DD stafu.
Nikad mi neće biti jasno da imaju toliko pobornika, oni su meni toliki antitalenti da ne mogu to opisati
Stoji. Ili-ili. Ili volis ili mrzis. Kao i tripice,(fileki,vampi,skembici...), recimo... Meni osobno neprikosnoveni majstori igre svijetlo-sjena. Interijeri i eksterijeri nenadjebivi, u pravom smislu te rijeci. I to svaka, ama bas svaka nacrtana Dylanova epizoda. Ni jednom im nije opao kvalitet. Veliki je njihov crtacki trud ulozen i iskazan na DD serijalu.
slažem se.... mada može tu biti i doze subjektivnosti jer prvi DD s kojim sam se upoznao bio je njihov "Noć punog meseca" koji mi se dopao na prvu.... a prva ljubav :) |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5082 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 19/12/2019 : 19:36:46
|
Kupio danas u SNK !! Koga zanima - na pultu stoji cijela hrpa |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/12/2019 : 05:10:54
|
quote: Originally posted by cerichus
quote: Originally posted by udarnik007
M&G u ranim Dylanima su odlicni. Ovo u Maxi ediciji sto rade je kao da crtaju preko one stvari. Bas sam jucer listao redovni broj 29. Dok grad spava. Neusporedivo je to s ovim danas. Ne znam u kojim su godinama, vjerojatno i zasicenje igra svoje a i price u Maxi Dylanu su, blago receno, sranje.
Jedan ima 83 a drugi 73 godine.
Dobro i hodaju, kamoli da crtaju...a i opada ta zainteresiranost s godinama. Dovoljno je bilo vidjeti Ferrija, kojeg mnogi nazivaju majstorom. I inace je crtao na predskolskoj razini a kamoli pred sami kraj 'mandata', kako zivotnog tako i crtackog. Odredenom broju ljudi takav stil odgovara, pa provuceno kroz dugogodisnju angaziranost stvara nekakvu karizmu i legendu. M & G, crtaci Dylana, su ostavili neizbrisiv trag na ovom serijalu o kojem pricamo. Narocito na prvim, udarnim i odlicnim epizodama. To odredeni krug ljudi ne prepoznaje i ne voli ali njihov eksterijer i interijer je jedan od najboljih takvih osjetilnih grafickih senzacija uopce...i ne samo na DD-u, vec opcenito gledano. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17014 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
benx40
Starting Member
Croatia
51 Posts
Member since 12/06/2002 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 29/12/2019 : 16:59:02
|
quote: Originally posted by DOMI
Kupio danas u SNK !! Koga zanima - na pultu stoji cijela hrpa
Bernard prvo sva svoja izdanja donese u Raula. U SNK. Najmanje dan prije trafika. A na trafike sirom zemlje dodu zna se kakve knjizice, povezane plasticnim vezicama... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38071 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/12/2019 : 17:24:05
|
Ne znam da li bi za bilo kojeg Cossuja dao novac sa naslovnice. Taj smor se moze prezveciti jedino za 10 cuna, a i za tu cifru se svako malo udarim u glavu sto mi je za trpjeti tu rugobu unutra. Ne znam koga sve je taj potplatio da bi ga primili. I zadrzali. *facepalm*
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Topic |