Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 09/11/2019 : 23:54:12
|
Neki dan u pošti u osječkom Kauflandu mi lik na šalteru priča (na moj poticaj) kakvi su ovi novi, mladi poštari. Uglavnom, kad radni kolega kaže - katastrofa, onda se nema što dodati niti oduzeti. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/11/2019 : 05:40:27
|
Da to bar važi samo za poštare. Sva ova mlađarija koja nije utekla vanka je takva. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Dexters
Senior Member
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38070 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 21/12/2019 : 02:31:01
|
quote: Originally posted by velka031
Neki dan u pošti u osječkom Kauflandu mi lik na šalteru priča (na moj poticaj) kakvi su ovi novi, mladi poštari. Uglavnom, kad radni kolega kaže - katastrofa, onda se nema što dodati niti oduzeti.
Ne znam za mlade, ali ovaj stariji koji nam najcesce donese ostu, zapisa sve oko pisoara (jer ide kod nas na WC, ocigledno nema toliko toalete u Ljubljani), pa se pitam pogodi li on stagod uopste. A stavili smo mu jednu zenu sa cvikama koja ga sada gleda sa zida i kaze pazi gdje ciljas, a i dalje nista. Sve dok mu ravnatelj nije rekao, a on se vadio da je to zbog cipela, mozda su bile mokre (a ono zute fleke ispod pisoara svaki put kad je on kod nas).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/12/2019 : 17:09:58
|
quote: Originally posted by Poli
Neki dan u pošti u osječkom Kauflandu mi lik na šalteru priča (na moj poticaj) kakvi su ovi novi, mladi poštari. Uglavnom, kad radni kolega kaže - katastrofa, onda se nema što dodati niti oduzeti.
Ne znam za mlade, ali ovaj stariji koji nam najcesce donese ostu, zapisa sve oko pisoara (jer ide kod nas na WC, ocigledno nema toliko toalete u Ljubljani), pa se pitam pogodi li on stagod uopste. A stavili smo mu jednu zenu sa cvikama koja ga sada gleda sa zida i kaze pazi gdje ciljas, a i dalje nista. Sve dok mu ravnatelj nije rekao, a on se vadio da je to zbog cipela, mozda su bile mokre (a ono zute fleke ispod pisoara svaki put kad je on kod nas).
|
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4602 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 21/12/2019 : 17:23:37
|
quote: Originally posted by Poli
što ne sjedne na školjku, ko i svi mi koji imamo maloga |
Vamos a la playa tralalalala |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Topic |
|