Onda ne znam baš hoćemo li uspjeti, jer ni priljev recenzija u zadnje vrijeme nije baš najbolji.
Malo sam te možda zeznuo misleći da treba stići brojku 25. A ništa, ako ćemo loviti rekord onda šalji PM-ove ovim našim hiperproduktivcima Igoru, Spocku i ekipi da ne slave Božić već da pišu.
A dobro, znam da imaš još koju na lageru (jedna od njih je i ona moja), može se to stići.
A znam, ovaj ritam je baš dobar, 1-2 dnevno. Nasmijao sam se kako je to Dee nekad postavljao prije desetak godina. U jednom danu 7-8 recenzija, pa ništa tjedan dana pa opet u komadu 6 recenzija pa u takom nekom intervalu.
Dobro, ako sad jurite rekord, ok, ali iduće godine gledajte ipak da to bude u nekako "sporijem" ritmu: 10 recenzija mjesečno je odlična brojka. Ovako prijeti i nestašica a nekako brzo lete pred očima zbog čega će biti manje čitanja/otvaranja. Samo savjet redovnog čitatelja recenzija.
Da ih je stari rekord bio 25 onda bi moglo, ovako nema smisla (barem meni) da ih postavljam a ustvari ne da mi se.
Kao iz nekog vica, pokleknuo si na zadnjoj stepenici.
Ali i ovako je za svaku čast, 24 recenzije u mjesecu dugo, duugo nije bilo. I još k tome fino raspoređenih za razliku od nekadašnjih Deejevih postavljanja od po 7-8 recenzija u istom danu.
@solar: Naknadno me Curunir ispravio, pa bi trebalo ispraviti u recenziji Lavezzolovog umjesto Lavezzolijev, na slijedeća dva mjesta:
Upravo ti detalji uzdižu Lavezzolijevog Malog Rendžera na višu razinu u odnosu na sve Bonelli serijale iz tog vremenskog perioda.
Odmah u sljedećem redu bi trebalo staviti Lavezzolovu specijalnost umjesto:
Važno je napomenuti i Lavezzolijev specijalitet, paralelno praćenje događanja u utvrdi, po čemu i saznajemo da Kit i Moses izbivaju iz utvrde više od tri mjeseca. Možda se to nekome čini suvišnim, ali meni je to veliki bonus koji čitatelja uvelike približava simpatičnim likovima ovog serijala.
Veliko hvala solaru na uređivanju sajta tijekom ove godine koja je na izmaku.
Također, čestitke vici, Spocku i ostalim recenzentima (da sad ne nabrajam sve, znate ko ste majstori) na njihovom trudu i nadam se još hrpi kvalitetnih tekstova u 2020.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Eh da, želja mi je za 2020. da se supermark vrati sa tjednim crticama...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.