Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts
Member since 25/10/2001 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 02/01/2020 : 19:19:40
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Ja sam na FB glasao za A. :)
I ja.  Da ne pišem sad ono dosadno “+1”.  |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7821 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27210 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2540 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 02/01/2020 : 21:01:29
|
quote: Originally posted by tosha
Znači Dampyr je tajni projekt koji se čeka... Fino fino
Ajde ako je tako, nadam se da će ići od prvog broja... |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Posted - 02/01/2020 : 21:51:52
|
quote: Originally posted by velka031
Znači Dampyr je tajni projekt koji se čeka... Fino fino
Ajde ako je tako, nadam se da će ići od prvog broja...
Nikako to bi bilo izdavacko samoubistvo.
Od #50 pa nadalje ako se ide sa Dampyrom. Ko hoce moze lako da nabavi prvih 40 brojeva u izdanju VCa, a i ko hoce da se potrudi nabavice i preostale 3 knjige. Ja imam samo knjigu 2 treba jos da nabavim knjigu 1 i 3.
Nego Do kad je promotivna cena za Juliju knjiga #1 i za Price #1?
|
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 02/01/2020 : 23:56:01
|
quote: Originally posted by going going
Korica B, svakako!
Svaka cast na novoj Juliji!
Do kad je prva Julija na promotivnoj ceni, a do kad Price?
Promo period traje 2 meseca. Prva Julija je na promo ceni bila do Nove godine, izašla je 21.10. malo smo je čak i prolongirali... Priče su izašle 9.12., znači nekad do 9.2. (ali, ako je sudeći po dosadašnjoj prodaji, sigurno ih neće biti do tada...)  |
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 03/01/2020 : 00:00:53
|
quote: Originally posted by dzoni
otmite dampira od vc..(valda italijanima vise ide u prilog da preuzme neko ko ce ga izdavati kako treba a ne ko vc ) 
Italijanima ide u prilog samo lova, ostalo ih slabo interesuje...   A sa našim tiražima nisu baš prezadovoljni (veći tiraž=veća lova za prava), tako da ne znam šta da ti kažem... A i u svakom slučaju, officialno, ne radimo Dampira... |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Posted - 03/01/2020 : 01:50:38
|
quote: Originally posted by Golconda
Korica B, svakako!
Svaka cast na novoj Juliji!
Do kad je prva Julija na promotivnoj ceni, a do kad Price?
Promo period traje 2 meseca. Prva Julija je na promo ceni bila do Nove godine, izašla je 21.10. malo smo je čak i prolongirali... Priče su izašle 9.12., znači nekad do 9.2. (ali, ako je sudeći po dosadašnjoj prodaji, sigurno ih neće biti do tada...) 
Sjajna vest! Pozuricu po svoj primerak cim prodju praznici! |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7821 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
jagodanbg
Senior Member

2936 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
Jozzinelli
Senior Member

1649 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 12/01/2020 : 04:54:30
|
Glasanje će biti zatvoreno 10. januara, kada naslovna koja dobije više glasova, sa ostatkom stripa kreće u štampu.
Kakvi su rezultati glasanja? Jel' bačena prva naslovna u štampu ili ćete da produžite glasanje sve dok ne pobedi druga?  |
Mek Koj nema alternativu |
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 12/01/2020 : 15:12:48
|
quote: Originally posted by Jozzinelli
Glasanje će biti zatvoreno 10. januara, kada naslovna koja dobije više glasova, sa ostatkom stripa kreće u štampu.
Kakvi su rezultati glasanja? Jel' bačena prva naslovna u štampu ili ćete da produžite glasanje sve dok ne pobedi druga? 
Rezultati su 51% naprema 49%, u korist DRUGE naslovne...što će reći da je druga već pobedila...  Izaći ćemo sa zvaničnim saopštenjem u narednih par dana, dok sve dobro iskalkulišemo, nije isključeno da ćemo uraditi pola-pola, pošto je ovo baš tesno bilo. Iskreno, očekivao sam da prva pobedi ubedljivo, pošto su svi oko mene bili za prvu (osim mene... ) |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21483 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/01/2020 : 17:44:41
|
dobrodošao u klub dobrog ukusa :)
ma dobro,i da je prva pobedila ne bi bila greda;a i logično je da ide druga sa obzirom da je ista vezana za to prošireno izdanje koje će te izdati,a prva je difoltna za kraću verziju. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 12/01/2020 17:45:10 |
 |
|
Jozzinelli
Senior Member

1649 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 13/01/2020 : 02:48:46
|
Eh, pobedila druga... znači, anto ponovo umešao svoje prste u glasanje (to jest, prste svojih učenika )
Da, možda bi dobro rešenje bilo da se uradi pola-pola, pošto je tako tesan rezultat... |
Mek Koj nema alternativu |
 |
|
tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 13/01/2020 : 20:33:08
|
🎩 Dragi prijatelji,
Hvala Vam na više nego odličnom odzivu na anketu! I na pozitivnim reakcijama na najavljeni album, koji nam se sada posle završenog preloma čini još boljim i kvalitetnijim, po mnogim stavkama, nego što je to bilo na prvo čitanje...
4️⃣9️⃣➖5️⃣1️⃣
Tesno je bilo, od početka prva korica u blagoj prednosti, da bi kasnije druga prešla u (takođe blago) vođstvo i tamo ostala do kraja glasanja. Ipak, očekivali smo da se jedna korica značajno izdvoji i time nam olakša izbor, ali smo ovom anketom zapravo dobili prilično korisne informacije, na osnovu kojih smo doneli odluku da se tiraž odštampa sa 👉OBE KORICE👈, pola-pola!
Još par dana tehničkih kontrola svake sitnice i sve je spremno da ide u štampu!
Naravno, javljamo čim stigne, a do tada Vas još jednom pozdravljamo sjajnim kadrom (jednim od mnogih) iz ovog albuma...

Živeli! |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
11927 Posts
Posted - 13/01/2020 : 20:42:40
|
Super vesti za obe naslovne, ja sam vam siguran kupac za drugu. Ne znam da li je stampanje onda skuplje? I koliki je tiraz 500? Pa bude 250-250?
I ovo pitanje:
Kad su na redu iduće priče?
Svako dobro i srecu zelim Golkondi s francuskim albumima! Da se ovaj brzo rasproda pa da vidimo jos Westerna!
|
 |
|
Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts
Posted - 14/01/2020 : 01:34:49
|
Super vesti za obe naslovne, ja sam vam siguran kupac za drugu. Ne znam da li je stampanje onda skuplje? I koliki je tiraz 500? Pa bude 250-250?
I ovo pitanje:
Svako dobro i srecu zelim Golkondi s francuskim albumima! Da se ovaj brzo rasproda pa da vidimo jos Westerna!
Hvala na lepim željama, i mi se nadamo istom! Jeste malo skuplje u više varijanti korice, ali nije mnogo... Tiraž je 300 (150+150), kao i većina naših izdanja. Ipak se "na ovim prostorima" 500 komada prodaju godinama, a mi, za početak, nemamo toliko vremena za obrt... Priče 2 su pri kraju preloma, može da se desi čak i da one ugledaju svetlo dana u januaru, mada, mislim da je realnije očekivati ih početkom februara (svakog drugog meseca po knjiga je sasvim solidan tempo)... Prva Julija i prve Priče su žestoko pri kraju, i ovom prilikom ću još jednom napomenuti da mi nećemo raditi doštampavanja ili reprinte svojih izdanja, čisto kao odgovor onima koji nam postavljaju i ta pitanja...naznačeni tiraži su definitivni i konačni. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19130 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/01/2020 : 05:26:01
|
uzimam i ja..više kao podržku, jer boljeg vesterna od Tex Willera nema ali ajde.. Uzet ču i Priče, ona Julija je dobra..al je žensko a žene u stripovima mi baš ne legnu.. Sve je to ok ali trebate jednog junaka da kolo vodi, tj. da se 100% pokrijete.. VELIKI BLEK KOLOR sa if edizioni bi bio izplatljiv sigurno.. em prava nisu skupa, em idu retro naslovnice, em kolor paše esee gesse... bacite oko, pa kasnije tašnu para lahima...sve če se vam vratit pozlačeno. Pogrešno se misli da je u Dnevniku Zagor razturao,,,možda i je ali ga BLEK šišao u prodaji i popularnosti.. A kako je u današnjem strip populacijom nažalost 80% nostalgičara..500 komada VELIKOG BLEKA prodalo bi se za med. Dokaz je LUDENS gdje je BLEK redovno več 2/3 objavljen. Ludens je sjebao sa MST naslovničarem a svi znamo da SINOVI ŠUME, JEZERO LEŠINARA, LAŽNI BLEK itd nisu isti ako naslovnicu nacrta škrabalo a ne veliki EsseGesse. Bar pogledajte i razmislite. Bez malo starijeg Bonellija teško čete gurati. dobro, imat čete para ali obogatit čete teško.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 14/01/2020 05:35:19 |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17052 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/01/2020 : 08:21:05
|
I ovo pitanje:
Hvala na lepim željama, i mi se nadamo istom! Jeste malo skuplje u više varijanti korice, ali nije mnogo... Tiraž je 300 (150+150), kao i većina naših izdanja. Ipak se "na ovim prostorima" 500 komada prodaju godinama, a mi, za početak, nemamo toliko vremena za obrt... Priče 2 su pri kraju preloma, može da se desi čak i da one ugledaju svetlo dana u januaru, mada, mislim da je realnije očekivati ih početkom februara (svakog drugog meseca po knjiga je sasvim solidan tempo)... Prva Julija i prve Priče su žestoko pri kraju, i ovom prilikom ću još jednom napomenuti da mi nećemo raditi doštampavanja ili reprinte svojih izdanja, čisto kao odgovor onima koji nam postavljaju i ta pitanja...naznačeni tiraži su definitivni i konačni.
Odlična vam je politika i samo tako nastavite, odabir stripova također sjajan, nadam se da ćete vremenom imati mogućnosti prošitit ponudu. |
 |
|
Topic  |
|