Sretna nova svim članovima i neka nam bude puna zdravlja, sreče, mira..... i naravno stripova (i para za njih)
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
U novoj godini zelim da nam pod tonazom izdanih i kupljenih stripova popucaju sve police, a bolje polovice da nam neprestano zvocaju o lovi koju bacamo na nas omiljeni hobi. I usput jos puno novih i dobrih knjiga, serija i filmova, tako da budemo frustrirani sto ne mozemo procitati i pogledati sve sto bismo htjeli.
Ova če godina biti zajebana (ratovi, ekonomska kriza, podnebne spremembe,....) tu kod mene su svake godine slavili Novu Godinu ispucavanjem raketa, petardi,...i to je znalo trajati i do 3 ujutro, prošle godine je trajalo možda do 1.30h a ove godine je trajalo nekih 15 minuta...pitanje koje se nameče je da li je ljudima kriza več udarila po džepu pa nemaju za rakete i petarde za više od 15 minuta ili ih je iz nečeg razloga prošla volja za slavljem i otišli na spavanje nakon 15 minuta. Jer živim u naselju i sa mojih prozora sam prošlih godina mogao pratiti vatromete po 3 sata na sve strane, ono bilo vatrometa na sve strane i sa drugih naselja, brežuljaka,...a jučer ništa, ono 15 minuta i motaj kablove
Nisam ni stigao ukljuciti vesti kako treba kad ono neki atentat u SAD, pa nesto u CG.. pa ovde poplave u novogodisnjoj noci.. zima je ionako pomaknuta do negde krajem januara zadnjih godina.. a znate gde zivim.. nije lako biti optimista ali mora se..