Uh, koja izjednačena grupa! Ipak glas ide samo jednom članu, pa se odluka mora donijeti.
Sarghanu ipak ide moj glas, iako tex2, igor12 i ReemCP jednako ga zaslužuju.
Reemu bih dao glas, ali prošle godine je osvojio titulu, pa da slast pobjede osjeti i neki drugi vrijedni član. Igor12 oduševljava svojim vrhunskim recenzijama raznovrsnih junaka i stripova. Tex2 se također uhvatio recenzija, a njegov trud na sport podforumu je neosporan.
Uh, stvarno nezgodna situacija. Remu bih stvarno rado dao glas. Međutim, mlad je još, neke titule već je osvojio, a siguran sam da će poosvajati i sve ostalo što bude moguće osvojiti. A na samom kraju možda postane i vlasnik ove stranice nakon što se Markos oprosti u mirovinu.
Prema tome, glas koji dajem samo kandidatu iz ove skupine, ide Peyi, do samog finala, a na kraju i za forumaša godine. Upoznali smo se osobno i mogu potvrditi da ne djeluje samo ovdje na forumu kao ozbiljna, staložena i zrela osoba nego je i uživo izuzetno ugodan sugovornik.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Originally posted by Dukidule Upoznali smo se osobno i mogu potvrditi da ne djeluje samo ovdje na forumu kao ozbiljna, staložena i zrela osoba nego je i uživo izuzetno ugodan sugovornik.
Hvala frende (jedva sam se prepoznao).
Lijepe i usamljene žene javite se.
Šifra: Polufinalist A za forumaša godine 2019. (ako uđem u finale šifra će se promijeniti ).
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Nisam htio ništa pisati ovdje, bojao sam se da će se dogoditi neke slične stvari kao sa nekim nedavnim "natjecanjem". Ali sva sreća pa su ljudi ovdje imali više razuma i fino raspodijelili svoje glasove.
Dvoboj Texa i Peye je baš lijepo za vidjet Glas dajem Texu, on mi je legenda ovog foruma, odličan forumaš.
Peyo nek' se ne ljuti, jako ga cijenim i meni veoma drag forumaš. Iako ne čitam stripove o kojima on često voli pisati, ali pratim tu i tamo njegove komentare, naročito one u temi BD reprinti, integrali i još ponešto, tekstovi koji bi se komotno mogli objaviti na sajtu
Moram sad glasati jer sutra možda budem odsutan, a sutra je krajnji rok za glasanje pa da ne propustim.