Pobjednik polufinala direktno ide u veliko finale, glasanje traje do 14.01.2020. (18:00).
NAPOMENA: Forumaš NESVRSTANI je 14.01.2020. u 18:00, kada je glasanje trebalo biti zaključano, imao prednost pred svim ostalim kandidatima sa 24 glasa, zbog toga je on ušao u finale izbora. Ovi rezultati ispod nisu točni jer su neki glasovi stigli nakon krajnjeg roka.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Nadao sam se da će moja dva glavna favorita (Spock & Solar) biti u zasebnim polufinalima i u nekom idealnom scenariju, naći se u finalu. Ali me iznenadilo da je Spock ovoliko malo dobio glasova, čudi me kako forumaši nisu prepoznali što je sve taj čovjek učinio u 2019.-oj (ali i ranije).
Iako mi je Spock prvi na listi za glasanje, razmišljam ako njemu dam glas, ništa mu to neće pomoći ("pirova pobjeda"). Iz tog razloga (u nadi da mi Spock neće nešto zamjeriti), podržavam ovdje Solara i njemu ide glas.
PS. Antu ne dam glas jer je dvostruki šampion i on jednostavno na svojoj polici nema više mjesta za taj eventualni treći trofej
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."