forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 BIJELA LISTA
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 22/02/2004 : 22:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
Josh jedno ime koje zasluzuje da se nadje na Beloj listi: Tiger Jack.
Chovek se pokazao fer.Naruchio je stripove,ali dok smo sredili prodaju,nabavio ih je od drugog,ali u znak izvinjenja poklonio mi je jedan strip koji mi je falio u kolekciji.Dakle: Tiger Jack.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 24/02/2004 : 17:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
pretpostavljam da ga niko jos nije stavio, pa ako sam pogrijesio, ispravite me:
Sani!!!
ili Turbo, ili Sportas koji mu je najnoviji nick. znam da je mnogima zasmetao u jenom ili drugom trenutku, ali sto se tice nabavke stripova pokazao se vise nego fer. jer sam se ja zajebo oko kvalitete albuma koje mi je poslao u zadnjoj posiljci, sada mi je poslao jedan Asterix album besplatno!!
uglavnom, preporucam za sve vrste transakcija :)

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
Go to Top of Page

Alemao
Average Member

Slovenia
739 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 24/02/2004 : 23:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Alemao a Private Message  Reply with Quote
ZELJO - SVAKA ČAST, MAJSTORE
Go to Top of Page

ZELJO
New Member

177 Posts

Member since 05/03/2003

Posted - 25/02/2004 : 10:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ZELJO a Private Message  Reply with Quote
DAMJAN
ALEMAO
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 25/02/2004 : 12:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
KRUGER
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 25/02/2004 : 20:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
Columbo
VJ
Magic
Damjan

AMERICKA NACIJO URADI MI FELACIO!!!
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 26/02/2004 : 18:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message  Reply with Quote
BO
markomarko
lmszs

It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 27/02/2004 : 16:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
!!!ZELJO!!!
Čovjek je meni, neprovjerenom new memberu, poslao lovu prije nego je dobio naručene stripove. Car!!!
(nisam mislio da ću tako nešto reći za jednog Slovenca, ali eto...)
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 28/02/2004 : 14:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Damjan

!!!ZELJO!!!
Čovjek je meni, neprovjerenom new memberu, poslao lovu prije nego je dobio naručene stripove. Car!!!

pa običajno je da se prvo šalje novac. uvek ima neki rizik ali sada se več izgradila neka poštena zajednica ovde na forumu i več dugo nije bilo nekog pojeba. izgleda da smo se rešili pacova. I hope!
Go to Top of Page

Alemao
Average Member

Slovenia
739 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 29/02/2004 : 12:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Alemao a Private Message  Reply with Quote
Risbozg
brane_d
markomarko

Bilo mi je drago poslovati s njima.

Edited by - Alemao on 03/03/2004 12:43:44
Go to Top of Page

marko1986
Starting Member

Croatia
15 Posts

Member since 06/12/2003

Posted - 01/03/2004 : 11:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send marko1986 a Private Message  Reply with Quote
Far - stvarno posten covjek..!!
Hannibal- jeftini stripovi,dobro ocuvani...
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 01/03/2004 : 15:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:

!!!ZELJO!!!

pa običajno je da se prvo šalje novac. uvek ima neki rizik ali sada se več izgradila neka poštena zajednica ovde na forumu i več dugo nije bilo nekog pojeba. izgleda da smo se rešili pacova. I hope!

Mislim da bi uvijek trebao prvi slati onaj koji ima niži "rang" na ovom sajtu ili onaj kojeg ima manje na bijeloj listi. To mi se nekako čini više fer nego da npr čovjek sa par tisuća postova ili masu pohvala na ovoj listi mora slati prvi kad posluje sa nekim totalno neprovjerenim, samo zato što je on taj koji daje lovu a ne stripove.
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 01/03/2004 : 15:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

!!!ZELJO!!!

eh
jos da se risit vas slovenaca

ja uvik saljem prvo stripove
jebes pare
ne bi da su milioni u pitanju
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/03/2004 : 19:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by degman

quote:

quote:

!!!ZELJO!!!

eh
jos da se risit vas slovenaca

ja uvik saljem prvo stripove
jebes pare
ne bi da su milioni u pitanju

šta je, opet smo vas Slovenci (beri Krka )pojebali u Goodyear ligi pa smo malo ljuti
nemožeš se nas rešiti, sada smo u NATO
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 01/03/2004 : 19:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

!!!ZELJO!!!

Mislim da bi uvijek trebao prvi slati onaj koji ima niži "rang" na ovom sajtu ili onaj kojeg ima manje na bijeloj listi. To mi se nekako čini više fer nego da npr čovjek sa par tisuća postova ili masu pohvala na ovoj listi mora slati prvi kad posluje sa nekim totalno neprovjerenim, samo zato što je on taj koji daje lovu a ne stripove.

pa iz svojih iskustva znam da se radi na različite načine. To sa rangom nije baš odlučujuče jer mnogi koji pošteno prodaju stripove nemaju baš dosta postova
Go to Top of Page

degman
Advanced Member

Germany
5797 Posts

Member since 23/03/2003

Posted - 01/03/2004 : 23:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send degman a Private Message  Reply with Quote
quote:
šta je, opet smo vas Slovenci (beri Krka )pojebali u Goodyear ligi pa smo malo ljuti
nemožeš se nas rešiti, sada smo u NATO

za sve slovenke preko lita na jadranu

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/03/2004 : 07:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
zeraprinc...čovik se nedavno logirao,poslao sam mu lovu,stripove preuzeo magic...

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

ZELJO
New Member

177 Posts

Member since 05/03/2003

Posted - 02/03/2004 : 13:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ZELJO a Private Message  Reply with Quote
AKO SE MENE PITA, BAS JE SVEJEDNO KO PRVI ŠALJE. AKO SVAKO INZISTIRA NA SVOME (TI PRVO NOVAC, ONDA JA TEBI STRIPOVE I OBRNUTO), ONDA BEZVEZA, DA BURZA UOPŠTE POSTOJI, JER ČE SE STRIPOVI IONAKO PREUZIMATI LIČNO (AKO NEMA POVERENJA).
RECIMO RENKY JE MENI POSLAO STRIPOVE ZA 150e, A JA NJEMU NOVAC NE MOGU PRIJE PETKA, JER MI JE TAD PLATA. AKO BI ŽELIO, MOGAO JE SAČEKATI. ISTO JE I SA GNJIDIČOM (UVJEK ŠALJE NAPRED, A JA NJEMU NOVAC KAD STIGNEM (KAD GA IMAM). INAČE KUPUJEM ZA OKO 200-250e STRIPOVA MJESEČNO, PA NE VIDIM SMISLA, DA NEKOG ZAJ.... ZA 30 ILI 40e. SMATRAM, DA ZBOG TOGA, KO JE PRVI POSLAO, NEMA SMISLA RASPRAVLJAT TU U BJELOJ LISTI.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2004 : 10:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZELJO

AKO SE MENE PITA, BAS JE SVEJEDNO KO PRVI ŠALJE. AKO SVAKO SMATRAM, DA ZBOG TOGA, KO JE PRVI POSLAO, NEMA SMISLA RASPRAVLJAT TU U BJELOJ LISTI.

meni ima smisla...npr.prije neki dan tip se tek logirao na forum i traži da mu prvi pošaljem stripove...za mene može garantirati pola foruma,a tko za njega može garantirati da je ok?naravno,nisam mu htio prvi poslati,a na kraju je on prvi poslao lovu,kad je dobijem,šaljem mu stripove-vrlo jednostavno.

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

ZELJO
New Member

177 Posts

Member since 05/03/2003

Posted - 03/03/2004 : 11:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ZELJO a Private Message  Reply with Quote
A RECIMO, DA BI TI KUPOVAO OD NEKOG, KO IMA 1 ILI 2 POSTA (TEK LOGIRAN), BI LI MU TI PRVI SLAO LOVU?
Go to Top of Page

Alemao
Average Member

Slovenia
739 Posts

Member since 10/07/2003

Posted - 03/03/2004 : 12:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Alemao a Private Message  Reply with Quote
FUMETTISTI !!!!

O njemu mogu govoriti samo u superlativima. Svaka čast!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/03/2004 : 22:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Zeljo, izgleda kao da se deres
manje Caps Locka.
inace, ako nisam rekao ranije, dobar ti je Nick :))))

Kao i svi mrtvi, tiho i s tugom se prisjecamo bivših života, u koje nam nema povratka, jer karta za Titanik se kupuje samo u jednom smjeru.
Dario Džamonja
Go to Top of Page

fumettisti
Senior Member

Croatia
2265 Posts

Member since 13/07/2002

Posted - 03/03/2004 : 23:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send fumettisti an ICQ Message  Send fumettisti a Private Message  Reply with Quote
...meni je bas svejedno...imam naviku slati stripove unaprijed,covjek pregleda,ako pase idemo na naplatu..do sad sve 5...
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 04/03/2004 : 11:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Kralj se ne piše sa 4 slova.

Kralj se piše sa 6 slova:

STINKY!!!

Štagod sam ga zamolio, to mi je poslao instantno + je bio pun razumijevanja za višu silu koja me spriječila da mu knjigu pošaljem odmah.

Željo, imaš najbolji nick na Forumu!

"Umiljato janje dvije majke siše." - Konfucije ;-)
Go to Top of Page

Damjan
stripovi.com suradnik

Italy
1458 Posts

Member since 12/02/2004

Posted - 04/03/2004 : 13:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Damjan's Homepage  Send Damjan a Private Message  Reply with Quote
Da spomenem i VERTERA koji korektno ispunio svoj dio posla.
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000