forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1084

anto
Advanced Member

Serbia
21736 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2020 : 00:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Odlučio sam ove godine isprobati tu "malo po malo" taktiku najava, pa me baš zanima kako će ispasti. S obzirom da će broj izdanja ove godine biti rekordan, nadam se da nisam pogriješio kod ovoga...

mislim da nisi - ovako ćemo svaki mesec imati to neko slatko isčekivanje da vidimo šta ide u narednoj turi.

moje komentar za mart:
Irena - super mi je crtež i strip deluje kao moja šoljica čaja;vidim da je nedavno izašao i peti album,pa prema broju stranica u integralu zaključujem da će i on ići.Takođe vidim da je serijal ongoing
Moć nevinih - kec mi je bio top,tako da ovo ide prvo na listu.Brunšvig kida!
Svi do zadnjeg - hebi ga,ovde se preklapa fibra sa golkondom,a to mi je uvek bezveze.Ali dobro,samo se nadam se da će oba izdavača rasprodati ceo tiraž u što kraćem roku.Strip je sigurno sjajan.
Zvezdani dvorac - ne znam šta da kažem za ovo;overiću zavir.
Zaboravljeni iz Anama - miriše na jako dobar strip.Mada me Azrajen nije pogodio.
Vestern - imam ga od DW.Biser.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7617 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 30/01/2020 : 00:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Irena i dvojac Giroud&Lax su i moji favoriti iz ove ture, a vidjet ćemo i kakav će biti Zvjezdani dvorac. Ostalo se bojim da nije za mene.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21736 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2020 : 00:03:35  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Western i Moć nevinih me ne interesuju, za ostalo ćemo videti...

mene bi bilo sramota da ovako nešto napišem,ali dobro,100 žena ...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2020 : 00:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Irena je završena, petica je zadnji album, tako da je u ovom integralu sve.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21736 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2020 : 00:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
još bolje

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 30/01/2020 : 08:04:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Odlični naslovi.

Drago mi je da je pravovremeno najavljen Jusqu'au dernier da se ne zalećemo.

https://ciklopea.com/hr/prijevod/jezicna-pogreska-br-70-posljednji-vs-zadnji/

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2020 : 08:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Odlični naslovi.

Drago mi je da je pravovremeno najavljen Jusqu'au dernier da se ne zalećemo.

https://ciklopea.com/hr/prijevod/jezicna-pogreska-br-70-posljednji-vs-zadnji/

"Svi do zadnjeg" je fraza, to se ne dira.

Trouble will find me
Go to Top of Page

fandango
Senior Member

1676 Posts

Member since 10/06/2004

Posted - 30/01/2020 : 08:36:20  Show Profile Show Extended Profile  Send fandango a Private Message  Reply with Quote
Super, super. Da izreklamiramo, popusti na Fibrinom webu traju do sutra pa hajde.

Markose, ima li sanse jednom ikada za ovo?

Za novo izdanje znaci, reprint necu

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 09:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ja bih bio kupac za 30×40 cm za 230 kn.
Ali,daj sto daš.

Grijeh je neke naslove trpati u Kolorku, to je činjenica. Ako ništa drugo, trebalo je stavit barem u Pogrebnik/Trgovina format. Ali dobro, i Kobe je ponekad promašio za pobjedu. Rijetko ali ipak.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2020 : 09:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A vidi...I ja bi da san izdavač vjerovatno objavio ovako..jer nije ovo jedna knjiga i gotovo pa ako fališ pretrpiš malo gubitka i ideš dalje.
Ovo ima još albuma pa bi onda morao i nastavke raditi u većem formatu i pušiti još gubitaka a to nije nijednom izdavaču cilj?
Samo ipak bi volio da ponekad Markos ima povjerenja u našu ludost pa izda nešto samo za odabrane.Npr. nešto kao Shang Chi od Gulacyja na većem formatu

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 09:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Sve to stoji, ali ima jedna bitna caka - pričamo o Fibri. Fibra je brend i kao takav, može si priuštiti poneki eksperiment katkad. Ako je mogao recimo Asteros Polyp, prošao bi i Zvjezdani dvorac na većem formatu, pa i Shang Chi od starog dobrog Paula, pa Blueberry artist edition crno-bijelo itd.
Duboko sam uvjeren da bi takva izdanja bila isplativa i naišla na odličan prijem kod publike.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2020 : 09:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Je ali tebe i mene ta "duboka"uvjerenost ne košta ništa a izdavača bi moglo

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Fibru ne. Odnosno ajmo ovako reći - neka druga izdanja su napravila bitno veći minus nego bi ova o kojima pričamo.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2020 : 10:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Pa i dalje moze izdati to u strogo limitiranoj nakladi 50 kom., 100 kom. (ako je lud i vise), ali cijena tada ne bude 230 kuna nego... ;)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije uopće stvar povjerenje u ludost kolekcionara ili nečega drugog, nego jednostavno odluka da se forsira Kolorka kao Fibrina najznačajnija biblioteka (i kao jedna od najznačajnijih edicija koje su ikad kod nas objavljene). Ideja je da Kolorka jednom dođe do broja 1000:) Ozbiljno. Jest da će mi trebati još jedno 25 godina, ali dobro. A stvari koje "zaslužuju" veći format, nitko ne kaže da neće jednom biti reprintane u velikom formatu, ako baš jako uspješno prođu u Kolorci. Npr. Djeca kapetana Granta. To ću sigurno jednom reprintati, i sigurno će biti veći format od Kolorke. Samo me nemojte pitati kad;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fandango

Super, super. Da izreklamiramo, popusti na Fibrinom webu traju do sutra pa hajde.

Markose, ima li sanse jednom ikada za ovo?

Za novo izdanje znaci, reprint necu

Ne zanima me to baš...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 30/01/2020 : 10:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
A stvari koje "zaslužuju" veći format, nitko ne kaže da neće jednom biti reprintane u velikom formatu, ako baš jako uspješno prođu u Kolorci. Npr. Djeca kapetana Granta. To ću sigurno jednom reprintati, i sigurno će biti veći format od Kolorke. Samo me nemojte pitati kad;)

Odlično, bravo!

Stripovi s odličnim crtežom zaslužuju veći format.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Npr. Djeca kapetana Granta. To ću sigurno jednom reprintati, i sigurno će biti veći format od Kolorke. Samo me nemojte pitati kad;)

Odlično, bravo!

Stripovi s odličnim crtežom zaslužuju veći format.
[/quote]

Pa o tome pričamo. Ne umanjujući značaj Kolorke , neki stripovi zaslužuju veći format bez obzira da li su već negdje izdani.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-151-svi-do-zadnjeg/610/

U moru (razvikanih) novih BD westerna , vrlo je interesantno zašto je izbor pao baš na ovoga. Nikad čuo za naslov , ni za autore, ali svakako će biti zanimljivo pogledati o čemu se radi.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29700 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/01/2020 : 10:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

U moru (razvikanih) novih BD westerna , vrlo je interesantno zašto je izbor pao baš na ovoga. Nikad čuo za naslov , ni za autore, ali svakako će biti zanimljivo pogledati o čemu se radi.

Jako je lijepo nacrtan.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6365 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 30/01/2020 : 12:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlučio sam ove godine isprobati tu "malo po malo" taktiku najava, pa me baš zanima kako će ispasti.

Podržavam u potpunosti. Bolje manje naslova odjednom ,da stignemo sve redovno komentirati/pitati ;-)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 30/01/2020 : 18:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
Meni se ovaj nacin najava ne sviđa ali, tko sam ja da sudim?
Draze mi je kad se da okvirni plan objavljivanja za godinu, dvije
pa se onda jos poneko iznenađenjce ubaci između.
Osim odabira stripova to je jedna od stvari zbog kojih volim Fibru,
druga je komunikacija na forumu i van njega koja je za svaku pohvalu.
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 30/01/2020 : 18:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Sve to stoji, ali ima jedna bitna caka - pričamo o Fibri. Fibra je brend i kao takav, može si priuštiti poneki eksperiment katkad. Ako je mogao recimo Asteros Polyp, prošao bi i Zvjezdani dvorac na većem formatu, pa i Shang Chi od starog dobrog Paula, pa Blueberry artist edition crno-bijelo itd.
Duboko sam uvjeren da bi takva izdanja bila isplativa i naišla na odličan prijem kod publike.

Toooo se trazi!!!!!
Edicija AUTORKA!!!! Šlag na Fibrinoj torti...

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3384 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 30/01/2020 : 21:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Kad se već priča o formatima, meni je žao što Čovjek koji nije volio vatreno oružje nije išao u većem...
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9274 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 30/01/2020 : 22:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Na topiku Golconde se pre mesec dana glasalo za naslovnicu.
Go to Top of Page
Page: of 1084 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.31 seconds. Snitz Forums 2000