Pa ovo je naslovna drugog broja, trebalo bi da je dvobroj. Cijena ne mora biti tačna, to je samo najava. Oni lako promijene i naslov i naslovnu i cijene. Ipaj, ako je Teks kao dvobroj malo skuplji od ovog, ima logike, Zagor će se sigurno bolje prodavati. A za ovo imaju i gotov prevod.
Morao bi biti dvobroj (160 str.) sudeći prema naslovnici. Iako mi se ovo ne sviđa da opet u startu se ide pogrešno sa naslovnicom koja ne odgovara samom početku priče.
Ok, inače nisam očekivao ovo ovako brzo, mislio sam da će Bernard tek na ljeto ili sljedeći IL pokrenuti ovo, svaka čast! Ritam odličan, izgleda da je ovo sa bojom dobitna kombinacija, možda s vremenom i neki drugi junaci zažive u takvom formatu.
Kakva je situacija sa izdavanjem novih stripova,zna li tko,s obzirom na dogadjanja? Manje vise dosad je OK,ali triba bi ici Mali Rendzer,najavljeni Tex Klasik,Ken...!?
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Prava se uzmu za duzi period.. Bar za godinu dana ili odreden broj stripova.. tako da ako bude i problem bit če zbog okol isti u Hr... npr. zastoj u tiskari.. redakcija u karanteni.. distribucija steka.. Nadam se da se to nece previse osetit na ritam i godisnji plan.. nestace ta korona sa proljecom ko dinozavri.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!