Corbena obožavam još od osnovne škole, sve što sam od njega našao i nalazio sam žvakao i žvakao i generalno ga smatram "odgovornim" što me navukao na suvremenog Dark Horse Conana, ni u snu nisam sanjao da će se on toga prihvatiti ... a za rezultate mu skidam kapu dole, fakat je revitalizacija žanra
Da,Corben uistinu ima jedan genijalno prepoznatljivi stil koji pljeni oko i razgaljuje dusu.Potajno prizeljkujem da se Fibra ili DW odluce izdati Dena ili jos bolje Bloodstara. [/quote] Den je loš(osim prvog albuma koji je donio vau faktor a ni on nije nešto) ali Bloodstar je zakon! I to c/b Bloodstar.
Jesam. Vrlo atmosferican i bizarno lucidan strip sa nekim retro stihom koji se uvlaci pod kozu. Corben briljira.., no nemoj mene slusati jer sam ti sto se Corbena tice jako pristran
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Corbena obožavam još od osnovne škole, sve što sam od njega našao i nalazio sam žvakao i žvakao i generalno ga smatram "odgovornim" što me navukao na suvremenog Dark Horse Conana, ni u snu nisam sanjao da će se on toga prihvatiti ... a za rezultate mu skidam kapu dole, fakat je revitalizacija žanra
Da , tu si potpuno u pravu , totalna revitalizacija.
Meni je takoder fascinanto sto je uradio na (sa) tarzanu (om)
Majo moja, malo rec da sam na dupe opal na linkovima ... pa ovaj dedek rastura sad jednako onako kako me u osnovnoj skoli rasturio dok sam blejio u Heavy Metal crtic v kinu To za Tarzana uopce nisam znal da se i toga primio Jedan od onih koji iskace i van okvira zanra, nama na ovim prostorima sad fakat bi trebala jedna dobra, masna i debela albumcina od Corbena
Majo moja, malo rec da sam na dupe opal na linkovima ... pa ovaj dedek rastura sad jednako onako kako me u osnovnoj skoli rasturio dok sam blejio u Heavy Metal crtic v kinu To za Tarzana uopce nisam znal da se i toga primio Jedan od onih koji iskace i van okvira zanra, nama na ovim prostorima sad fakat bi trebala jedna dobra, masna i debela albumcina od Corbena
O daaa, itekako se slazem
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Skoro sve od Korbena mi se svidja a ako se sjecam ovo je zadnje bilo sto sam procitao od njega (mozda nije ne sjecam se bas) http://www.amazon.com/gp/product/0785132716/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Za mene je bilo dobro Jedino mi se bas ne svidjaju oni stripovi golotonjski...mislim boje i sve to ok ali ne gotivim stripove gdje ima nepotrebne golotonje itd..plus djeca kuci itd..ne kupujem
Richard Corben (artist) and Jan Strnad (writer) are releasing a deluxe version of their first series collaboration, Mutant World, and its sequel, Son of Mutant World, two series that have been out of print for over thirty years.
Nabavio i pročitao sam ovaj francuski integral. Mutant World ima 72 strana, to je 8 više nego u Stripoteci ili u mom starom talijanskom albumu. Zna li neko zašto tada nije bilo objavljeno sve u cjelini?